Αύγουστος: Μήνας αφιερωμένος στο Street Mode Festival!

Sliding Backwards...goes...Street Mode Festival!

Ο επόμενος μήνας, εκτός από περίοδος διακοπών, είναι για το Sliding Backwards  και μήνας Street Mode Festival. Το πολύ γνωστό πλέον φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης συμπληρώνει φέτος μία δεκαετία ζωής και με την ευκαιρία αυτή, αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, ώστε να βρεθούμε εκεί!

Εκτός όμως, της παρουσίας μας στο festival στα τέλη Αυγούστου /αρχές Σεπτεμβρίου (30/8-2/9), θα φροντίσουμε (ως media partners) με μπόλικα κείμενα να σας παρουσιάσουμε τα περισσότερα από τα δεκάδες συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τις τέσσερις αυτές μέρες του festival, αλλά να σας δώσουμε και άλλες σχετικές πληροφορίες, ώστε να πάτε προετοιμασμένοι. Για όσους, για διάφορους λόγους δε θα παρευρεθούν, θα φροντίσουμε για την όσο δυνατόν καλύτερη κάλυψη των όσων συμβούν τις τέσσερις μέρες του festival.

Μέσα στο επόμενο διάστημα πάντως, μέχρι την έναρξη του, θα μπορέσετε να διαβάσετε τα κάτωθι:

-1. Αναλυτικό δελτίο τύπου με το τελικό line-up του festival, καθώς σε σχέση με την προγενέστερη ενημέρωση που μπορείτε να βρείτε στο site, έχουν προστεθεί και νέες μπάντες. Άλλωστε, πλέον στο σύνολο τους τα live ξεπερνούν τα 100(!!!).

-2. Κείμενα με σύντομη αναφορά στη διαδρομή πολλών εκ των δεκάδων ελληνικών συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν (χωρισμένων ανά μέρα εμφανίσεως), με μικρό ιστορικό και πληροφορίες, την οπτική μας, τις αναμνήσεις μας από αυτές, και μικρό σχόλιο για την καριέρα τους. Στο τέλος, θα τους ζητάμε να παίξουν και κάποια τραγούδια… (καλά, εμείς θα το κάνουμε, σιγά μη μας ακούσουν!).

-3. Το ίδιο θα κάνουμε και για μερικές από τις μη ελληνικές μπάντες που θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυστυχώς, δε μπορούμε να κάνουμε αναφορά σε όλες τις μπάντες. Δεν τις γνωρίζουμε όλες και από το να γράφουμε...αρλούμπες καλύτερα να πάμε να τις δούμε εκεί, επί σκηνής.

 -4. Θα βρείτε ένα κείμενο γραμμένο από φίλους/συνεργάτες μας (με μικρές δικές μας προσθήκες), για το που να πάτε, που να φάτε, που να αράξετε για ποτό, να τσιμπήσετε, να ακούσετε μουσική, να αγοράσετε δίσκους, να κοιμηθείτε στην πόλη. Ένας σύντομος (και αρκετά εναλλακτικός θέλουμε να πιστεύουμε) οδηγός για να ζήσετε τη Θεσσαλονίκη the Sliding way! Το κείμενο είναι καθαρά “δικό μας”, είναι η άποψη του Sliding Backwards και των συνεργατών του. Δεν είναι διαφημιστικό, δεν υπήρξε οιουδήποτε τύπου συναλλαγή για να αναφέρουμε τα μέρη και τα μαγαζιά, και οι ιδιοκτήτες τους δε ξέρουν καν ότι υπάρχουν στη λίστα μας. Ελπίζουμε, αν το μάθουν, να χαρούν!

 - 5. Ένα φωτορεπορτάζ με εικόνες από παλαιότερες διοργανώσεις του Street Mode.

 -6,7. Ένα μικρό αφιέρωμα στη δισκογραφία δύο ιστορικών και πολύ αγαπημένων συγκροτημάτων που θα βρεθούν στο Street Mode Festival: The Last Drive, Nightstalker και…χαμός!

Ελπίζουμε τα κείμενα να σας φανούν ενδιαφέροντα, τόσο, ώστε να σας ωθήσουν να έρθετε μαζί μας στο Street Mode Festival, για να ζήσουμε μαζί ένα υπέροχο τέλος καλοκαιριού (αν και στην Ελλάδα, αυτό δε τελειώνει ποτέ).

Τα λέμε εκεί…!

01.street mode festival 2018 poster web

Street Mode Festival 2018, here we come…

Διαβάστε επίσης

New Model Army - There are no Rules, it's About Spirit!

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 10:18

Quarantine II // weekend 9 // “the psyched up greek”

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 17:55