Συνέντευξη // Sugar for the Pill

"...Θεωρούμε ότι όλα πρέπει να έρχονται στην ώρα τους. Όλα ήρθαν όμορφα και αβίαστα, όταν τον περασμένο Ιούνιο λάβαμε ένα email όπου μας καλούσαν να παίξουμε στο “The New Colossus Festival” στη Νέα Υόρκη"...

Συνέντευξη Maruja / Maruja Interview (english version too)

"Eίναι δουλειά των καλλιτεχνών να αντικατοπτρίζουν το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο του πολιτισμού και να μιλάνε για τα οδυνηρά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα και φυλή”

Συνέντευξη Italia'90 - Les Miserable / Italia'90 Interview (english version too)

"Η rock μουσική έπαψε εδώ και πολύ καιρό να είναι το εργαλείο που θα αμφισβητεί τα κατεστημένα και θα πρέπει να επικροτούμε τους νέους που δεν «μαστίγωσαν ένα νεκρό άλογο», αντ’ αυτού προχώρησαν σε νέους ήχους. Εάν η παραδοσιακή rock μουσική έχει πεθάνει, είναι επειδή οι θαυμαστές αλλά και οι μπάντες ξέχασαν τι την έκανε σημαντική εξ’ αρχής, οπότε είχε έρθει η ώρα να την βγάλει κάποιος από τη δυστυχία της."

Συνέντευξη Red Snapper / Rich Thair / Red Snapper Interview (english version too)

"Υπάρχει πολύ δύναμη και χρήμα στα χέρια πολύ επικίνδυνων και άπληστων ανθρώπων. Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας και να επικεντρωθούμε στο μέλλον του πλανήτη και στο πως θα είναι ο κόσμος για τις επόμενες γενιές"

Church of the Sea Interview

Τhe Vaxtones Ιnterview // A Never Ending Story

Σελίδα 1 από 4