#THEIRfavorites - 2020

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 17:18

 

Δείτε τα φετινά άλμπουμ που ξεχώρισαν τα ελληνικά συγκροτήματα που βρέθηκαν στο δικό μας "Best albums 2020"!

Favorite Songs - 2020 // Sliding Backwards

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 12:05

Μερικά από τα συγκλονιστικότερα τραγούδια του 2020

Best Heavy Albums - 2020

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 10:05

Τα καλύτερα άλμπουμ του Heavy ήχου για το 2020

Best Albums of 2020 // Sliding Backwards

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 11:15

Oι καλύτεροι δίσκοι του 2020 για το Sliding Backwards

Top-15 Δισκογραφίας 2013

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 12:53

Τα καλύτερά μας για το 2013!

Top-15 Δισκογραφίας 2014

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 13:58

Τα καλύτερά μας για το 2014!

Our Best gigs of 2019

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 12:05

Top Heavy Albums (with a Twist) - 2019

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 09:48

Τα καλύτερα Heavy (και λίγο metal ίσως...) άλμπουμ (του 2019) του Sliding, από τον Αντώνη Σουβατζή

Favorite Songs - 2019 // Sliding Backwards

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 18:53

Μερικά από τα συγκλονιστικότερα τραγούδια του 2019

Σελίδα 1 από 3