Top-15 Δισκογραφίας 2013

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 12:53

Τα καλύτερά μας για το 2013!

Top-15 Δισκογραφίας 2014

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 13:58

Τα καλύτερά μας για το 2014!

Crippled Black Phoenix - Η ματιά μας στη δισκογραφία τους

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 21:29
Crippled Black Phoenix - Η δισκογραφία τους.

Nightstalker - Η ματιά μας στη δισκογραφία τους

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 21:16
Nightstalker - Η δισκογραφία τουs.

The Last Drive: Η ματιά μας στη δισκογραφία τους

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 20:59
Η δισκογραφία των Last Drive.

TOP-10 Δισκογραφίας 2015

Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 15:47

Ό,τι καλύτερο ακούσαμε το 2015...

TOP-10 Δισκογραφίας 2011

Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 15:38

Τί μας ενθουσίασε το 2011...

TOP-10 Δισκογραφίας 2010

Δευτέρα, 01 Μαΐου 2017 15:23

Οι δισκάρες του 2010!

TOP-10 Δισκογραφίας 2009

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 15:14

Οι αγαπημένοι μας δίσκοι για το 2009!

Gioumourtzina - Blakk Metall (Inner Ear, 2016)

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 21:43
Electro ατμόσφαιρες μαζί με αρκετά ακόμα στοιχεία και μία (μικρή) αίσθηση ανολοκλήρωτου τελικού αποτελέσματος...