Top-15 Δισκογραφίας 2013

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 12:53

Τα καλύτερά μας για το 2013!

Top-15 Δισκογραφίας 2014

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 13:58

Τα καλύτερά μας για το 2014!

Our Best gigs of 2019

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 12:05

Top Heavy Albums (with a Twist) - 2019

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 09:48

Τα καλύτερα Heavy (και λίγο metal ίσως...) άλμπουμ (του 2019) του Sliding, από τον Αντώνη Σουβατζή

Favorite Songs - 2019 // Sliding Backwards

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 18:53

Μερικά από τα συγκλονιστικότερα τραγούδια του 2019

#THEIRfavourites - 2019

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 18:54

Τα φετινά άλμπουμ που ξεχώρισαν τα ελληνικά συγκροτήματα που βρέθηκαν στο δικό μας "Best albums 2019"!

Readers' Choice - Albums 2018

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 10:24

Αυτά σας άρεσαν το 2018...

Best Heavy Metal Albums 2018 // Sliding Backwards

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 10:34

Η άποψη του Ανδριανού Τσιλιμίνγκα για τα καλύτερα του 2018 στο χώρο του Heavy Metal

#THEIRfavouritealbums - 2018

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 21:27

 

Δείτε τις επιλογές δίσκων για το 2018, των ελληνικών συγκροτημάτων που βρέθηκαν στο Top Albums 2018 του Sliding Backwards

Σελίδα 1 από 3