Ώρα για λίστες! Στείλτε μας τις επιλογές σας για το 2018

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 20:09

Γράψτε μας για ότι σας άρεσε (ή όχι) μέσα στο 2018...

 

Best Albums of 2017 // Sliding Backwards

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 19:20

10 τραγούδια και 10 albums για τη χρονιά που μας αποχαιρετά.

Top

Readers' Choices - 2017 (δίσκοι, τραγούδια και "έλεος!")

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 16:16

Τί άρεσε τελικά σε σας, τη χρονιά που φεύγει...

Top

TOP-10 Δισκογραφίας 2016

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 15:56
Τα καλύτερα του '16.
Top

TOP-10 Δισκογραφίας 2015

Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 15:47
Ό,τι καλύτερο ακούσαμε το 2015...
Top

TOP-10 Δισκογραφίας 2011

Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 15:38
Τί μας ενθουσίασε το 2011...
Top

TOP-10 Δισκογραφίας 2010

Δευτέρα, 01 Μαΐου 2017 15:23
Οι δισκάρες του 2010!
Top

TOP-10 Δισκογραφίας 2009

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 15:14
Οι αγαπημένοι μας δίσκοι για το 2009!
Top