The Smile: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο "Wall of Eyes"

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 12:54
Γράφτηκε από:

Οι The Smile παρουσιάζουν το νέο video clip που σκηνοθέτησε ο Paul Thomas Anderson για το single “Friend of a Friend” μέσα από το δεύτερο άλμπουμ τους, Wall Of Eyes, που μόλις κυκλοφόρησε. Το video έκανε πρεμιέρα σε μια σειρά events που πραγματοποιήθηκαν σε ανεξάρτητους κινηματογράφους σε 18 πόλεις, ανάμεσά τους το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, η Σεούλ, το Άμστερνταμ, το Τόκυο, κ.α.

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO


Το συγκρότημα θα δώσει κάποιες συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο. Μάλιστα, θα είναι headliners στο Μουσικό Φεστιβάλ του BBC6 που θα πραγματοποιηθεί στο Ο2 Victoria Warehouse, στο Μαντσεστερ και θα τους πλαισιώσει για μια μοναδική φορά η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής του Λονδίνου. Αμέσως μετά, θα συνεχίσουν την περιοδεία τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ενώ θα εμφανιστούν για πρώτη φορά και στην Αθήνα, στις 20 Ιουνίου, στα πλαίσια του Release Athens Festival.Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συναυλίες τους στο παρακάτω Link.:
https://thesmiletheband.com/live
Το νέο άλμπουμ ηχογραφήθηκε μεταξύ της Οξφόρδης και των Abbey Road Studios με τον εξαιρετικό Sam Petts-Davies στην παραγωγή και την μίξη (είχαν συνεργαστεί και στο προηγούμενο άλμπουμ) ενώ περιλαμβάνει ενορχηστρώσεις εγχόρδων από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής του Λονδίνου.

STREAM/BUY
https://thesmile.ffm.to/wall-of-eyes-album
Κυκλοφορεί από την XL Recordings με την υποστήριξη της The Hubsters.

Διαβάστε επίσης