The Steams: Το δεύτερο άλμπουμ είναι γεγονός!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 13:06
Γράφτηκε από:

Οι The Steams κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο “Mild Conquest”. To νέο άλμπουμ έρχεται 4 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, “Wild Ferment” που έλαβε εξαιρετικές κριτικές (διαβάστε εδώ τη δική μας) και ανέδειξε τους The Steams ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής.To “Mild Conquest” περιέχει 9 τραγούδια σε μουσική των The Steams και σε στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου. Στο τραγούδι “Lament” προλογίζει o ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, απαγγέλοντας τον ορισμό της τραγωδίας του Αριστοτέλη. Το άλμπουμ δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε την περίοδο της καραντίνας. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Αλέξ Μπόλπαση στο Suono Studio (Αθήνα) και το mastering έγινε από τον Nick Townsend στα Infrasonic Sound Studios (Nashville, ΤΝ).H φωτογράφηση του εξωφύλλου πραγματοποιήθηκε από τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, κινηματογραφιστή και διευθυντή του Desillusion Magazine, Sebastien Zanella, σε συνεργασία με το συγκρότημα, σε μια βραχώδη ακτή της Αττικής.

the steams 2022

 To “Mild Conquest” είναι μια σύγχρονη τραγωδία που επεκτείνει τον ήχο τους πέρα από τα όρια του «κλασικού» ροκ παντρεύοντας παραδοσιακά όργανα, πολυφωνίες και διηγήσεις με groovy ρυθμούς, ογκώδεις κιθάρες και διονυσιακά ξεσπάσματα.

 To “Mild Conquest” κυκλοφορεί ψηφιακά σε διανομή της The Hubsters και από το φθινόπωρο θα είναι διαθέσιμο σε μορφή βινυλίου σε απλή και συλλεκτική έκδοση.

 STREAM / BUY

https://orcd.co/57bvx6b

YouTube

Bandcamp

 —----

Οι The Steams είναι μια psych rock μπάντα από την Αθήνα. Το 2018 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο Wild Ferment και ξεκίνησαν ένα ταξίδι που τους έστειλε σε 3 τουρ, 2 sold-out εκδόσεις βινυλίου και πολλά εγχώρια φεστιβάλ. Έχουν εμφανιστεί στο πλευρό των The Cure, Michael Kiwanuka, Peter Murphy (Bauhaus), Lumerians, Naxatras κ.α. Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ τους Mild Conquest.

Photo taken from band's official Facebook Page