Το τελευταίο σόλο άλμπουμ του Gord Downie (The Tragically Hip) κυκλοφορεί τον Οκτώβριο!

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 16:54
Γράφτηκε από:

Μία συλλογή με δέκα ακυκλοφόρητα τραγούδια, που ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή Gordon Downie τον Ιούλιο του 2017, λίγο πριν φύγει από το μάταιο τούτο κόσμο, θα κυκλοφορήσει σύντομα. Συγκεκριμένα το διπλό άλμπουμ, Away Is Mine, θα υπάρχει σε φυσική μορφή από τις 16 Οκτωβρίου στα δισκάδικα, μέσω της Arts & Crafts.
Ο Gordon Edgar Downie υπήρξε τραγουδιστής και στιχουργός της μεγάλης Καναδικής μπάντας, The Tragically Hip. Στις 17 Οκτωβρίου του 2017 «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του όμως σπουδαίο έργο. Πέρα από τη γνωστή δουλειά του, τώρα έρχονται στην επιφάνεια και μουσικές που δημιούργησε λίγο πριν το θάνατό του. Τα νέα τραγούδια θα παρουσιαστούν τόσο σε ακουστική όσο και σε πιο ενορχηστρωμένη μορφή, και είναι τα τελευταία που έγραψε. Δυο από αυτά μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, αφού ήρθαν στη δημοσιότητα μαζί με την ανακοίνωση του άλμπουμ. Αυτά είναι τα: “Hotel Worth” και “Useless Nights”.

gord downie away is mine
“Αυτή δε θα είναι η τελευταία του κυκλοφορία, αλλά είναι σίγουρα τα τελευταία δέκα τραγούδια που ο Gord τραγούδησε πριν πεθάνει” αναφέρει σε ανακοίνωση ο αδερφός του Gordon, Patrick. “Η τελευταία φορά που βρέθηκε μπροστά σε μικρόφωνο, και γι’αυτό είναι τόσο σημαντικά για εμάς αυτά τα τραγούδια”.



Away is Mine tracklist
Disc One:
1. Hotel Worth
2. Useless Nights
3. I Am Lost
4. About Blank
5. River Don’t Care
6. The Least Impossible
7. Traffic Is Magic
8. Away Is Mine
9. No Solace
10. Untitled
Disc Two:
11. Hotel Worth (Acoustic)
12. Useless Nights (Acoustic)
13. I Am Lost (Acoustic)
14. About Blank (Acoustic)
15. River Don’t Care (Acoustic)
16. The Least Impossible (Acoustic)
17. Traffic Is Magic (Acoustic)
18. Away Is Mine (Acoustic)
19. No Solace (Acoustic)
20. Untitled (Acoustic).

Photo: Taken from the https://www.theglobeandmail.com/