Atomic Blast / The Lobsters / Last Laugh Lane / Roseblades @ AN CLUB // 25/2/24

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 12:39
Γράφτηκε από:

ATOMIC BLAST / THE LOBSTERS / LAST LAUGH LANE / ROSEBLADES
Feb 25 2024 at AN CLUB!

Open Doors: 19:00
Price:10€ - Pre-Sale:8€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ...
Fb event: https://www.facebook.com/events/338604778993356

Tην Κυριακή το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου το headbanging έχει την τιμητική του! Τέσσερα διαφορετικά μεταξύ τους συγκροτήματα, κατεβαίνουν τα σκαλιά του An έχοντας ως κοινή συνιστώσα τα high-energy live show τους!‍
Οι ATOMIC BLAST / THE LOBSTERS / LAST LAUGH LANE / ROSEBLADES θα προκαλέσουν την αδρεναλίνη σου να φτάσει στα ύψη και θα σε παρασύρουν στον δικό τους εθιστικό κόσμο!
Μάθε περισσότερα:‍

ATOMIC BLAST: H μπάντα ξεκίνησε το 2022 και τελειοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2023. Κυρίως παίζει progressive thrash metal με επιρροές από death και speed metal.Περιέχουν αγγλικό στίχο, δύναμη, ένταση και πολύ κοπάνημα.
Γρήγορα ριφάκια, ατελείωτες δικασίλες, μπάσο από άλλο σύμπαν και μια ιδιαίτερα ανατριχιαστική φωνή που σου ξεκολλάει το κεφάλι .Όταν όλα αυτά συμβούν δημιουργείται ένας ήχος ποιο εθιστικός και από την νικοτίνη που απλά δεν θες να σταματήσεις να τον ακούς.??‍

https://www.instagram.com/atomicblastband?igsh=MXM4Y2E0Z3BpMjVueA==

Οι ‘’The Lobsters’’ είναι ένα αγγλόφωνο Rock & Roll συγκρότημα,που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019.Γνωρίσαμε τους ‘’The Lobsters by’’ από το πρώτο τους single με music video, “Let’s Have A Good Time ”, αργότερα μας κούνησαν στους ρυθμούς του “Guilty Pleasures” συνοδευόμενο από ένα τολμηρό music video ως lead single του επερχόμενου, ντεμπούτου δίσκου τους “Young & Guilty”, ενώ μετά ήρθε η νοσταλγική indie μπαλάντα «I Will Never Know”.
Τις περασμένες χρονιές, έκαναν διάφορα shows ως headliners σε ιστορικά venues (Kyttaro Live Club) και εμφανίστηκαν σε festivals, όπως Athens Music Week, Under The Sun Fest, Tholoto Fest μοιράζοντας την σκηνή με καλλιτέχνες όπως 1000mods, Nightstalker,Naxatras, Locomondo και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ συνεχίζουν ενεργά κάνοντας live εμφανίσεις σε διαφορά μέρη της Ελλάδας.‍Oι The Lobsters, έρχονται λοιπόν να μας ξεσηκώσουν όσο με τα τραγούδια τους, τόσο και με το high-energy show τους.

https://linktr.ee/thelobstersband...

Last Laugh Lane: Οι Last Laugh Lane είναι ένα alternative rock σχήμα από την Αθήνα. Με επιρροές από όλο το φάσμα της rock, η μουσική τους παντρεύει την Britpop με την grunge και το garage rock με τη folk. Στο ενεργητικό τους έχουν το EP Between Worlds (2021), καθώς και τα singles «Black And White» (2022), «Let It Out» (2023) και «You Couldn’t Touch Me If You Tried (2023). Το 2024 ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τρία νέα singles, καθώς και το δεύτερο EP τους.

Facebook: https://www.facebook.com/last.laugh.lane.official
instagram: https://www.instagram.com/last_laugh_lane_official/
YouTube: https://www.youtube.com/@lastlaughlanegreece‍
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5aMy2OcIC9QoNQ8UQZ1G6j...

Οι “RoseBlades» είναι ένα Hard Rock / Heavy Metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2023. Οι επιρροές της μπάντας είναι οι καλλιτέχνες των 70s και 80s. Στόχος τους ή αδρεναλίνη και το Show το οποίο δίνεται κάθε φορά πάνω στη σκηνή. Με τον ωμό τους ήχο και τις εκκεντρικές περσόνες τους ο Χάρης (κιθάρα), η Μαλένα (μπάσο), ο Μάριος(Ντραμς) και ο Γιώργος (Φωνή) φέρνουν πίσω το ροκ εν ρολ.

https://www.instagram.co/rosebladess?igsh=OGphZDBiMjhqOWEw
https://www.facebook.com/profile.php?id=61554678604276

Διαβάστε επίσης