Οι The Bonnie Nettles στο ARCH live stage τη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου! Μαζί τους οι The Big Nose Attack και οι Birds of Vale

Οι The Bonnie Nettles, έπειτα από την πρώτη τους περιοδεία στην Ευρώπη, ανεβαίνουν στη σκηνή του ARCH live stage την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, για να κλείσουν τον κύκλο στην Αθήνα, παρέα με τους νοσταλγούς τους blues rock, The Big Nose Attack και τους φρέσκους Birds of Vale, σε μια ηλεκτρισμένη ψυχεδελική συναυλία.

TICKETS

 the bonnie nettles

The Bonnie Nettles

Οι The Bonnie Nettles, ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, που ξέρει πως να μεταδίδει την ενέργεια του στον κόσμο. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ έλαβε θερμή υποδοχή, σχολιάζοντας τον χαρακτηριστικό ήχο τους, που συνδυάζει ψυχεδελικές και ποπ επιρροές. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή τόσο με εγχώριους όσο και με διεθνείς καλλιτέχνες, έχουν ταξιδέψει μέσα από συνεντεύξεις, περιοδείες και ζωντανές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα το άλμπουμ τους "The Bonnie Nettles", που κυκλοφόρησε το 2019.

Μετά το lockdown, επέστρεψαν θριαμβευτικά στο προσκήνιο, ξεκινώντας μια επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2023. Αυτή τη περίοδο, ετοιμάζονται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη, με νέο υλικό στις αποσκευές τους, που οδηγεί στο επερχόμενο άλμπουμ τους, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Στο μεταξύ, τα μέχρι τώρα singles του επερχόμενου EP, "Sugar Amount", έχουν συναρπάσει το κοινό και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μορφή κασέτας λίγο πριν από την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους. Με τη κυκλοφορία του νέου τους single «Adorable» και ενός συνοδευτικού βίντεο κλιπ, οπου ολοκληρώνει το παζλ του “Sugar Amount”, οι The Bonnie Nettles ετοιμάζονται να αφήσουν το στίγμα τους τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή.

bna1

The Big Nose Attack

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) δημιούργησαν τους the Big Nose Attack το 2011, μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs, ατενίζοντας τα 70s!
Δέκα (+1 ) επετειακά χρόνια αργότερα, το συγκρότημα θεωρείται ένα απο τα πιο ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, μετρώντας ήδη 4 Ευρωπαϊκές περιοδείες με εμφανίσεις σε αξιόλογα venues και φεστιβάλ (Suwalki Blues Festival, Bialystok Jesien z Bluesem, Φαρμα Projekt, the Lost Dogs Festival), υπεράριθμες εγχώριες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα (Rockwave Festival 2015 μαζί με Black Keys και Black Angels, Resistance, Fuzztastic Planet και Los Almiros Festival), αλλά και σαν opening act σε κορυφαία ονόματα (Blue Oyster Cult, Clutch, Blues Pills, Fuzztones).
Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει αλλους τρεις δίσκους που έχουν αποσπάσει αξιόλογες κριτικές απο τα media και ένα single το οποίο χρησιμοποιήθηκε σαν soundtrack στην ταινία μικρού μήκους 'American Burger II'. Το "hit" τους 'Yeah! That Girl' βολτάρει καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj, έχοντας ξεπεράσει τα 300,000 views στο youtube ενώ ακολουθούν τα 'I Gotta Luv U' και 'Down With Me'.

bov

Birds of Vale

Οι Birds of Vale δημιουργήθηκαν στις αρχές 2020 στην Αθήνα, και στα τέλη του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε το debut double single τους Devil in / Beautiful Girl από την Bitter Tea Records, σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. H μουσική τους έχει βαθιά τις βάσεις της στον 70’s heavy blues/rock n roll ήχο, ο οποίος αναμειγνύεται με μια σύγχρονη πινελιά. Μπάντες όπως οι Led Zeppelin και οι Black Rebel Motorcycle Club αποτελούν σταθερά σημεία αναφοράς της μουσικής τους. Έχοντας παίξει σε διάφορα venues της Αθήνας μέσα στο 2023, μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το πρώτο τους LP “Limbo”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 από την Bitter Tea Records, ενώ το “Sungun”, το πρώτο single του δίσκου, στις 24 Νοεμβρίου.

 TBN ATHENS SOCIAL MEDIA POST 1

Διοργάνωση:
Bitter Tea & TMR Entertainment