Love 'n' Peace Festival 2023 με Lucky Shots, Mavile & Jacks Full, το Σάββατο 15 Ιουλίου στη Μαλακάσα

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 10:14
Γράφτηκε από:

Love 'n' Peace Festival 2023

Independent Annual Rock Summer Festival

Όλα ξεκίνησαν στη Μαλακάσα τον Ιούνιο του 1981, σαν καλοκαιρινή συνέχεια των θρυλικών πάρτι της Φωκίωνος Νέγρη και σαν μια μουσική απόδραση από το καυτό καμίνι της μεγαλούπολης. Στην αρχή, με αυτοσχέδια στερεοφωνικά, κιθάρες, σάντουιτς, χύμα κρασί και τρελό κέφι για χορό με τα καλύτερα Rock της εποχής... Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η δίψα για ξέφρενα πάρτι παρέμεινε άσβεστη και η αναβίωση του θρυλικού καλοκαιρινού πάρτι στη Μαλακάσα ήταν θέμα χρόνου... Έτσι λοιπόν στις 31 του Μάη 2014, και με την συμβολή τριών καταπληκτικών συγκροτημάτων, και την παρουσία παλιών και νέων φίλων βαπτίσαμε , εν τω μέσω τρελού χορού και κεφιού, αυτή την πετυχημένη αναβίωση σε Love 'n' Peace Festival και υποσχεθήκαμε κάθε χρόνο να το κάνουμε μεγαλύτερο και καλύτερο...

This summer - three bands united to celebrate the spirit of liberation and the unstoppable force of love

July 15th 2023

Door open : 19:00 - Show Starts: 20:30

Damage : 8 euros

Line Up :

Lucky Shots

Οι Lucky Shots είναι μια rock and roll μπάντα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ξεκινώντας το μουσικό τους δρόμο παρουσιάζοντας ζωντανά τις μουσικές τους επιλογές σε επιλεγμένους χώρους και festivals της Αθήνας. Με μια back to basics προσέγγιση, καταλήγουν σε ένα ηλεκτρισμένο setlist, συμπυκνώνοντας την Americana αισθητική στο τραγούδι, τους vintage και fuzzy ήχους στις κιθάρες ,τα επιθετικά τύμπανα και τις δυνατές μπασογραμμές.
Τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους ‘California Grizzly’ το οποίο και πήρε εξαιρετικές κριτικές. Το κομμάτι ‘Show me some good love ‘ παίζεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (nostos fm, parapolitika fm,ifellradio,atlantis,street radio,octava κτλ) και βρίσκεται στο επίσημο τεύχος Δεκεμβρίου 2019 του ιστορικού μουσικού περιοδικού Classic Rock Magazine, από το οποίο οι Lucky Shots επιλέχθηκαν ως μία από τις καλύτερες καινούργιες μπάντες.
Τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφόρησαν το LP με τίτλο ‘’Armadillos & Giant Burritos’’ το οποίο και αυτό πηρε εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό .
Έχουν δώσει διάφορες συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και σε εγχώρια blogs όπως (το υπόγειο , sliding backwards ,maxmag κ.τ.λ.) με την μεγαλύτερη διάκριση η συνέντευξη που έδωσαν στην Αγγλική Aldora Britain Records.
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες (George Zervos, the Big Nose Attack, the Fabulous Heydays) καθώς έχουν παίξει σε αρκέτα live σε Ελλάδα και εξωτερικό (Αγγλία –Λονδίνο) .
Find LUCKY SHOTS:

https://luckyshots.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/luckyshotsband
https://www.instagram.com/luckyshotsband/

Mavile

Οι Mavile είναι ένα τριμελές alt rock μουσικό συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019. Αποτελείται από τους Δημήτρη Φραγκούλη (φωνή, μπάσο), Ιγνάτιο Δεδεμάδη (κιθάρα, πιάνο) και Αχιλλέα Καμζόλα (τύμπανα). Η μουσική τους συγκαταλέγεται στην σφαίρα του εναλλακτικού rock. Είναι άξιο να σημειωθεί πως ένας προσεκτικός ακροατής, θα εντοπίσει έντονα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και blues, που έρχονται να προσδώσουν μια ιδιάζουσα μορφή στην μουσική ταυτότητα του συγκροτήματος. Αυτή η αντίθεση και η εναλλαγή καθρεφτίζεται άρτια στο πρώτο άλμπουμ του σχήματος, με τίτλο The Final Hand, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και εμπεριέχει 8 κομμάτια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το “Taking Turns” που κυκλοφόρησε ως πρώτο single και video clip του συγκροτήματος, σε σκηνοθεσία του Alexis Rummler. Αυτήν την περίοδο οι Mavile συνθέτουν τον δεύτερο δίσκο τους, ο οποίος πρόκειται να διευρύνει ακόμα περισσότερο την στυλιστική τους ταυτότητα και την ποικιλία στις συνθέσεις τους, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιώσει και τον χαρακτήρα που έχουν δειγματίσει στο πρώτο τους άλμπουμ. Παράλληλα, έχουν ολοκληρώσει σε συνεργασία με τον Alex Bolpasi τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους single από το επερχόμενο άλμπουμ, με τίτλο “Slippin’ Down“, η κυκλοφορία του οποίου θα συνοδευτεί από ένα conceptualized μουσικό βίντεο.
https://www.facebook.com/MavileOfficial
https://open.spotify.com/artist/0oK9zPJwMpPa77rYipbamC...

Jacks Full

Οι Jacks Full σχηματίστηκαν το 2014 στην Αθήνα, από τούς: Νίκος Σπάθας (κιθάρα), Μιχάλης Απαρτόγλου (φωνή, μπάσο), Βαγγέλης Καρδαμίτσης (τύμπανα). Με περισσότερα από 10 χρόνια φιλίας και το ίδιο πάθος για τη μουσική, κατέληξαν στη δημιουργία ενός αυθεντικού σκληρού ήχου. Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους, (Jacks Full) κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και έλαβε εξαιρετικές κριτικές από εγχώρια και ξένα μουσικά περιοδικά και blogs (Metal Hammer GR 06/2015: Πρόταση του μήνα)και το 2023 ο δισκος τους δισκος(Whatever) συγκαταλεγεται στους 200 καλυτερους δισκους της εγχωριας ροκ και μεταλ σκηνης απο το 1970. 4 χρόνια πέρασαν με δεκάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα την συμμετοχή στο Rockwave Festival 2018, την οποία μοιράστηκαν με τους θρύλους Judas Priest, Saxon, Accept μεταξύ άλλων. Τον Απρίλιο του 2019 κυκλοφόρησε το "Whatever", το δεύτερο full length άλμπουμ τους, με 9 τραγούδια που “παραδίδουν την σκυτάλη” από το hard rock της δεκαετίας των 70s στο Αμερικάνικο Heavy Rock των 00s, βάζοντας το ιδιαίτερο μουσικό τους στίγμα. Το 2023 o Βαγγελης Καρδαμιτσης αποχώρει και την θέση του παίρνει ο Αγγελος Τάνις(ex-Beg- gars).Ταυτόχρονα ξεκιναει η παραγωγη του 3ου full length album τους
https://www.facebook.com/JacksFullBand
https://sptfy.com/jacksfull
https://www.youtube.com/channel/UCWpYAZG54zIy2Y5UyhdW2Bw