The New Twentys - Power EP

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 10:52
Γράφτηκε από:

Οι New Twentys είναι μια 3μελής μπάντα από το Λονδίνο.  Αποτελούμενη από τα αδέρφια Harry & Jimmy Morris και τον Chris Bourne, το τολμηρό τρίο γράφει, ηχογραφεί και παράγουν τα πάντα μόνο του, διασφαλίζοντας τίποτα λιγότερο από 100% αυθεντικότητα, αντικατοπτρίζοντας όλα όσα πρεσβεύουν. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι που να φωνάζει πιο δυνατά από τη μουσική μας και επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια βάση φίλων που να καλωσορίζει και να περιλαμβάνει τους πάντες, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις, σε μια νέα ουτοπία. Καλώς ήρθατε στο "The New Twentys".
«Οι New Twentys εκμεταλλεύονται το απελευθερωτικό συναίσθημα του να είσαι νέος και εμφιαλώνουν αυτή την γλυκόπικρη επίγευση των καλοκαιριών που πέρασαν». - Ear Milk.


Οι indie-pop rockers New Twentys, άνοιξαν τη σκηνή το περασμένο καλοκαίρι για τους Primal Scream, Fat White Family, Scouting for Girls και McFly. Πρόκειται για αληθινή, μεταδοτική γραφή τραγουδιών που παραδίδεται με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος, και αυτό το EP δεν αποτελεί εξαίρεση. Αναμφισβήτητα πιασάρικο και απόλυτα συμπαθές από την αρχή, οι απογειωτικές φωνητικές αρμονίες χτίζονται πάνω σε θεμέλια που αξίζρι να τα ζήσεις σε συναυλία, υφαίνουν περίπλοκες κιθαριστικές δουλειές και εξαιρετικές μπάσογραμμές. Σχετικά με τη δημιουργία του νέου τους EP, οι The New Twentys πρόσθεσαν:
«Διασκεδάσαμε τόσο πολύ φτιάχνοντας αυτό το EP. Βρισκόμασταν στην Κορνουάλη με ελάχιστα μέσα αλλά και χωρίς καθόλου περισπασμούς (ούτε καν το διαδίκτυο), και πραγματικά το πιστέψαμε οτι θα βγει κάτι καλό απόλο αυτό! Καθ' όλη τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας δεν θέλαμε να ξεφύγει καμία ιδέα από το τραπέζι και στοχεύαμε να ζήσουμε σύμφωνα με το mantra «anything goes».

Κατάφεραν να κερδίσουν την υποστήριξη από τον Chris Hawkins του BBC 6 Music, τον John Kennedy του Radio X, τον Jake Peach στο BBC Intro Essex, την Melita Dennett BBC The South και το XS Manchester. Οι New Twentys ακούγονται σε παγκόσμια κλίμακα, φτάνοντας στο Idobi Radio του LA, στο Sirius XM με την εκπομπή του Rodney Bingenheimer και στο Triple J & Banks Radio της Αυστραλίας. Αυτή είναι η αρχή για κάτι πραγματικά συναρπαστικό και θα ήθελαν ο καθένας από εσάς να τους γνωρίσει. Who’s in?

Power EP Artwork

Οι The New Twentys κυκλοφορούν το δεύτερο EP τους, "Power", στις 19 Νοεμβρίου.

Ακούστε το "Power" εδώ

 The New Twentys Web Page / Instagram / Facebook / Youtube / Spotify / Twitter

Photo taken from band's Official Facebook Page