New, Greek and Cool (10/3/2024)

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 09:45
Γράφτηκε από:

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να δείτε μερικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν από Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα το τελευταίο διάστημα και θεωρούμε πως είναι άξια της προσοχής σας. Κάποια είναι λίγο παλαιότερα, μερικά είναι φρέσκα videos παλαιότερων κομματιών και κάποια είναι συνολικά (τραγούδι και video) καινούρια. Καλή ακρόαση…

1. P.Thomas - Same Old Shore (Souvenirs of a Past Life, Upcoming: 29/3/24)
Ο Βαγγέλης Μακρής (μέλος των A Victim of Society), μας συστήνει τον P.Thomas, μία εκδοχή του ανθρώπου που δεν έγινε ποτέ. Mε το πρώτο του album, Souvenirs Of A Past Life, μας καλωσορίζει στον δικό του κόσμο. Καταπληκτικό πρώτο single, σε λίγες μέρες έρχεται και ο δίσκος.

2. Mary’s Flower Superhead - I’m on Fire (B. Springsteen cover) (single, released:8/2/24)
Οι Mary’s Flower Superhead δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2003 στη Θεσσαλονίκη. Μετά από 4 LP’s, 2 singles, περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, γιορτάσαν τα 20 χρόνια τους με ένα live στην Death Disco (8/3). Ακουστέ το τελευταίο τους πόνημα, μια ωραία διασκευή στο I’m on Fire, του Boss Bruce.

3. Die Arkitekt - Mirkhel (ft. Lena Platonos) (The death of Postmodernism, Upcoming: 2024)
Ακούστε την κομματάρα και δείτε το φανταστικό video του Έλληνα techno παραγωγού Die Arkitekt. Το Mirkhel είναι ο προπομπός για το επερχόμενο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024. Στο κομμάτι συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με την Λένα Πλάτωνος.

4. SUPERSOUL - Girl Is Revolution (Press Esc to Continue, Upcoming: 2024)
Το Girl Is Revolution, εκθειάζει τη δύναμη με πρωταγωνίστρια τη θηλυκότητα, αντιπροσωπεύοντας τη σύγχρονη υπόσταση της επανάστασης. Είναι μέρος του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ των Supersoul, "Press Esc to Continue", το οποίο έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες. Το πρώτο δείγμα είναι super!

5. Empty Frame - Come Undone (Underdogs, Released: 1/3/ 2024)
Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ της μπάντας, που σηματοδοτεί τη νέα εποχή της μπάντας. Περισσότερη ένταση και «γκάζια», σε μία ηλεκτρισμένη κατάσταση που μας αρέσει πάρα πολύ!

6. AYRENN - Unafraid (Creature of Habit, Released: 3/3/2024)
Ένα πανέμορφο electro/pop κομμάτι από την πρώτη δουλειά μιας καλλιτέχνιδας που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Φωνάρα και μουσικάρες!

photo: v_era