New, Greek and Cool (27/9/22)

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 18:49
Γράφτηκε από:

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να δείτε μερικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν από Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα το τελευταίο διάστημα και θεωρούμε πως είναι άξια της προσοχής σας. Κάποια είναι λίγο παλαιότερα, μερικά είναι φρέσκα video παλαιότερων κομματιών και κάποια είναι συνολικά (τραγούδι και video) καινούρια. Καλή ακρόαση…
1. Thee Holy Strangers - Fire in the Woods (Diary Of The Shadow, Released: 9/11/22)
Η μεγάλη επιστροφή για μία από τις πλέον πολυσυζητημένες και αξιόλογες ντόπιες μπάντες! Δεύτερο άλμπουμ με τίτλο Diary Of The Shadow και από αυτό ακούστε ένα από τα αγαπημένα μας.


2. Deaf Radio - Quicksand (Arsenal of Hope, Upcoming: 11/11/2022)
Νέο single από τους Deaf Radio, που έχουν ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του εγχώριου alternative ήχου. Έχει κυκλοφορήσει κάμποσο διάστημα, αλλά καθώς δεν προλάβαμε να κάνουμε αναφορά τότε, το εντάσσουμε σε αυτή τη λίστα! Ακούστε το υπέροχο Quicksand, σίγουρα από τα πιο ωραία τραγούδια της χρονιάς.

3. Σtella - Nomad (Up And Away, Released: 17/06/22)

Η Σtella σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί το επίσημο βίντεο για το "Nomad", το οποίο αποτελεί το τέταρτο single της από το “Up and Away”, το ντεμπούτο της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας στην ιστορική Sub Pop, που κυκλοφόρησε στις 17 Ιουνίου 2022.
Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ για το Nomad.

4. Logout - Ημερολόγιο (Πονέμελα, Upcoming: 7/10/2022)
To έκτο άλμπουμ του Aθηναίου τραγουδοποιού και μουσικού Logout με τίτλο "Πονέμελα" τον βρίσκει να επιστρέφει στην Inner Ear για τον δεύτερό του δίσκο με ελληνόφωνα κομμάτια. Ακούστε το πανέμορφο Ημερολόγιο.

5. Polaroid Buffalo Club - Cheesy Romance (Cheesy Romance / She Cried Sunshine Single, Released: 20/9/2022)

H μπάντα των Polaroid Buffalo Club, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε από την αρχή, συνεχίζει να μας προσφέρει ωραίες μουσικές που φέρνουν στο μυαλό άλλες εποχές, πιο ρομαντικές. Το Cheesy Romance είναι ένα ακόμα δείγμα της δουλειάς τους.

6. bhukhurah - Blue Platinum Beach (single, Released: 6/7/2022)
O bhukhurah, (που διαβάζεται ???-???-??), είναι το alias του Χρήστου Μπεκίρη, μουσικού παραγωγού με βάση την Αθήνα και ενεργού μέλος της εγχώριας σκηνής των CHICKN, The Callas, The Page of Cups κ.α. Αρχές Ιουλίου κυκλοφόρησε το τρίτο του single με τίτλο “Blue Platinum Beach”, που είναι μία ωδή στην αγαπημένη του παραλία, πάντα στο καλοκαιρινό indie mood που μας συστήθηκε με τα προηγούμενα singles του.

Photo: v_era

Διαβάστε επίσης

Sliding New - March.24!

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 19:29

New, Greek and Cool (10/3/2024)

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 09:45

Sliding New - February.24!

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 09:22