New, Greek and Cool! (28/10/2020) v_era

New, Greek and Cool! (28/10/2020)

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 10:10
Γράφτηκε από:

2 φορές το μήνα επιλέγουμε από 6 τραγούδια ελλήνων καλλιτεχνών. Σύνολο: 12 πρόσφατες, ξεχωριστές δημιουργίες!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να δείτε μερικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν από εγχώριους καλλιτέχνες και συγκροτήματα το τελευταίο διάστημα και θεωρούμε πως είναι άξια της προσοχής σας. Κάποια είναι λίγο παλαιότερα, μερικά είναι φρέσκα video παλαιότερων κομματιών και κάποια είναι συνολικά (τραγούδι και video) καινούρια. Καλή ακρόαση…
1. Strawberry Pills - The Voyeur
(Murder to A Beat, Upcoming: 30/10/2019)

Μετά από μπόλικη υπομονή, ήρθε η στιγμή της κυκλοφορίας του παρθενικού LP των Strawberry Pills. Ήδη πάντως έχουν καταφέρει να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον τόσο με τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες και live τους όσο και με τα singles/videos -προπομπούς του άλμπουμ, όπως το κάτωθι:


2. The Callas - Την Είδα Να Πέφτει (Είμαι Ένα Ξενοδοχείο, Released: 23/10/2020)
Μία από τις πλέον επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων -πολλών- χρόνων (με εξαιρετικές συνεργασίες εκτός των άλλων) επιστρέφει με…εκπλήξεις. Μας παρουσιάζουν έναν εξ'ολοκλήρου ελληνόφωνο δίσκο! Απολαύστε το πορωτικό πρώτο single.

3. Jimmy Knows - Lovesongs (Ep I've Been Writing Lovesongs, Upcoming: 11/2020)
Για τους Jimmy Knows σας έχουμε εγκαίρως…προειδοποιήσει. Το Ε.P τους Εye of the Storm μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Προχωρούν στο επόμενο βήμα με ένα νέο EP που είναι στα σκαριά και με μία πρώτη τζούρα μέσω του καταπληκτικού και συγκινητικού lovesongs (με το πανέμορφο video), Σίγουρα ανυπομονούμε για το πρώτο τους LP, που ευχόμαστε να πλησιάζει.

4. Dead Planet Inc. – Tranquilizer (Limbopolis, Upcoming)
Oι Πειραιώτες Dead Planet Inc. είναι μια φρέσκια μπάντα που κινειται στο χώρο του progressive rock και των διαφόρων παρακλαδιών αυτού, και το κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία. Αναμένουμε με ανυπομονησία την ολοκληρωμένη δουλειά τους με τίτλο Limbopolis, της οποίας το πανέμορφο εξώφυλλο και φυσικά το ίδιο το Tranquilizer είναι καλοί προπομποί για όσα έρχονται.

5. Spinball - Glow (from their new album, Upcoming: 2021)
Φοβερά πορωτική και δυνατή επιστροφή για τους Spinball! Κιθάρες που τσακίζουν κόκκαλα και σκοτεινή, βαριά και ασήκωτη ατμόσφαιρα στο Glow. Aυτό αποτελεί έναν από τους προπομπούς του τρίτου δίσκου, του διαδόχου του Shadows του 2015. Σε μια εποχή που όλοι τρέχουμε σαν παλαβοί, βιαζόμαστε χωρίς να ξέρουμε γιατί, οι Spinball το πάνε αργά! Και αυτό είναι από μόνο του μια πρώτη διάκριση.

6. One Man Drop (feat. Lina Koshka) - Plastic Leg (Single, Released: 20/10/2020)
Oι OMD (!) βρίσκονται σε διαδικασία δημιουργίας νέου υλικού. Στα πλαίσια αυτά, έδωσαν πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα μία νέα δημιουργία τους, ένα κομμάτι αρκετά ιδιαίτερο. Προέκυψε μέσα από τη συνεργασία τους με τη Lina Koshka (Nochnoy Dozor) στα φωνητικά και έχει τίτλο "Plastic Leg". Απολαύστε το:

Photo: v_era

Διαβάστε επίσης

New, Greek and Cool (20/4/2024)

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 10:39

Sliding New - March.24!

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 19:29

New, Greek and Cool (10/3/2024)

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 09:45