Best Albums of 2017 // Sliding Backwards

 10 αγαπημένα albums για τo 2017

Readers' Choice - 2017

Τί άρεσε τελικά σε σας, τη χρονιά που φεύγει...

Favourite Songs 2017 // Sliding Backwards

Tα καλύτερα τραγούδια του Sliding Backwards για το 2017

Best Albums 2016 // Sliding Backwards

Τα καλύτερα άλμπουμ του 2016 για το Sliding Backwards

TOP-10 Δισκογραφίας 2015

Ό,τι καλύτερο ακούσαμε το 2015...

Top-15 Δισκογραφίας 2014

Τα καλύτερά μας για το 2014!

Top-15 Δισκογραφίας 2013

Τα καλύτερά μας για το 2013!

TOP-10 Δισκογραφίας 2011

Τί μας ενθουσίασε το 2011...

TOP-10 Δισκογραφίας 2010

Οι δισκάρες του 2010!

TOP-10 Δισκογραφίας 2009

Οι αγαπημένοι μας δίσκοι για το 2009!

Σελίδα 2 από 2