Ο νέος δίσκος των Dears πλησιάζει. Ακούστε 2 από τα τραγούδια του!

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 12:33
Γράφτηκε από:

Οι, εκ των αγαπημένων Kαναδών του Sliding Backwards, Dears, ετοιμάζονται για το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο Lovers Rock, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου. Η μπάντα από το Μόντρεαλ μοιράστηκε με το κοινό της, ένα νέο κομμάτι που ονομάζεται "Heart of An Animal", που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.


Προσπαθούσα να χωρέσω το Heart of An Animal σε κάποιο δίσκο των Dears εδώ και πολύ καιρό, αλλά για διαφορετικό κάθε φόρα λόγο, δεν ταίριαζε ποτέ” εξήγησε ο frontman Murray Lightburn. "Τώρα, είναι αυτό που ξεκινάει και δίνει τον συνολικό τόνο του Lovers Rock. Ήταν μακράν το πιο δύσκολο τραγούδι για να τραγουδήσω, καθώς φτάνει τη φωνή μου στα όριά της".

The Dears Lovers Rock press photo heart of an animal
To τελευταίο The Dears άλμπουμ ήταν το Times Infinity Volume Two του 2017, (διάδοχος του Times Infinity Volume One, 2015). Κατόπιν, ο Lightburn κυκλοφόρησε ένα σόλο άλμπουμ πέρσι, το Hear Me Out, μέσω της Dangerbird. Στο φετινό δίσκο, τους Dears αποτελούν ο Lightburn στα φωνητικά και την κιθάρα, και η σύζυγός του Natalia Yanchak, στα φωνητικά και το πιάνο. Παράλληλα συνεργάστηκαν ξανά με τον ντράμερ Jeff “Looch” Luciani (που είναι μαζί τους από το Degeneration Street του 2011) και με δύο μουσικούς που βρέθηκαν μαζί με τον Lightburn στο σόλο άλμπουμ του. Τους Steve Raegele (κιθάρα) και Rémi-Jean LeBlanc (μπάσο). Παράλληλα θα ακούσουμε και σαξόφωνο από τους Alex Francoeur και Jake Clemons (The E-Street Band).
Ένα ακόμα κομμάτι από τον δίσκο που ακούσαμε πριν περίπου ένα μήνα, είναι το “The Worst In Us” που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:


Εδώ μπορείτε να δείτε και τη λίστα τραγουδιών του Lovers Rock:
Lovers Rock tracklist:
01 — “Heart Of An Animal”
02 — “I Know What You’re Thinking And It’s Awful”
03 — “Instant Nightmare!”
04 — “Is This What You Really Want?”
05 — “The Worst In Us”
06 — “Stille Lost”
07 — “No Place On Earth”
08 — “Play Dead”
09 — “Too Many Wrongs”
10 — “We’ll Go Into Hiding”
Μην ξεχνάτε πως οι Dears θα ξεκινούσαν σύντομα την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία, με πρώτο σταθμό την Αθήνα (Temple, στα πλαίσια του Plissken) κάτι που προφανώς λόγω της πανδημίας, δε θα γίνει. Η περιοδεία μετατέθηκε για αργότερα μέσα στη χρονιά, και αν όλα πάνε καλά θα τους δούμε στην Αθήνα το Νοέμβριο, και από opener συναυλία, η Αθήνα θα είναι ο τελευταίος σταθμός του Ευρωπαϊκού tour.
Facebook event:https://www.facebook.com/events/416420932636536/

Photos: from band's official facebook page

Διαβάστε επίσης

Greg Dulli - Random Desire (Royal Cream, 2020)

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:19

SpeeditUp21 with Instant Boner

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:32