Ο John Cooper Clarke ανακοινώσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του, "I Wanna Be Yours"

Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 18:05
Γράφτηκε από:

Ο John Cooper Clarke ανακοίνωσε την ημερομηνία δημοσίευσης της επικείμενης αυτοβιογραφίας του με τίτλο “I Wanna Be Yours”.
Ορισμένο να κυκλοφορήσει από τον οίκο Pan Macmillan την 1η Οκτωβρίου, το I Wanna Be Yours μνημονεύεται "ως τρομακτικό, αστείο, αεικίνητο και ζωηρό όπως κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει ο John Cooper Clarke και μόνο αυτός". Στα 71 του πλέον, ο γεννηθείς στο Σάλφορντ, και τι δεν έχει δει και ζήσει στη ζωή του άλλωστε, ιστορίες που θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες.
Χαρακτηρισμένος ως ο "βραβευμένος ποιητής του Punk" και ο "δυσπρόσιτος εθνικός θησαυρός", ένα δελτίο τύπου για το I Wanna Be Yours υπόσχεται ότι ο Cooper Clarke θα καλύψει μεγάλο μέρος της "εξαιρετικής ζωής του, που ήταν γεμάτη με συναντήσεις με αξιοθαύμαστες προσωπικότητες: Από την Nico στον Chuck Berry, από όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες του Punk στον Bernard Manning, και σε πιο σύγχρονους οπαδούς και συνεργάτες όπως τον Alex Turner και τους Plan B - οι οποίοι έχουν μνημονεύσει το έργο του".

john cooper clarke i wanna be yours
«Μαζί με τις ιστορίες από την καριέρα του στο rock and roll και τις ζωντανές του εμφανίσεις, Ο John αποκαλύπτει την πλούσια εγκυκλοπαιδική γνώση του στην pop κουλτούρα του εικοστού αιώνα, τα προσωπικά του πάθη και τις ένοχες απολαύσεις του: από τον Baudelaire, στο ποδόσφαιρο, στο Coronation Street, τις ιπποδρομίες και τον τζόγο, την πολιτική και τα αστεία - και πολλά άλλα " αναφέρεται στηο δελτίο τύπου.
Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το “I Wanna Be Yours” εδώ.
Ας θυμηθούμε παρακάτω λίγο από το έργο του:
 Cover Photo: from artist's official facebook page

Διαβάστε επίσης

Greg Dulli - Random Desire (Royal Cream, 2020)

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:19

SpeeditUp21 with Instant Boner

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:32