Επιστροφή για τους Pretenders, μετά από 4 χρόνια! Ohconfucius

Επιστροφή για τους Pretenders, μετά από 4 χρόνια!

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 17:28
Γράφτηκε από:

Οι Pretenders ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, που θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά. Θα πρόκειται για τον πρώτο, μετά το Αlone του 2016 και θα φέρει τον τίτλο Hate For Sale. Θα κάνει την εμφάνισή του την 17η Ιουλίου μέσω της BMG. Το 11ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας είναι το πρώτο που γράφτηκε μετά από συνεργασία της τραγουδίστριας Chrissie Hynde και του κιθαρίστα James Walbourne.
Ο Hynde είπε σχετικά: "Ήθελα να γράψω μαζί του από την πρώτη μέρα που ήμασταν μαζί. Ο James είναι ιδιαίτερα περιζήτητος και έχει γράψει με τους Jerry Lee Lewis, Dave Gahan και  Rails, έτσι για να αναφέρουμε μερικούς”. “Πάντα σχεδιάσαμε να γράφουμε ενώ βρισκόμαστε σε περιοδεία, αλλά όπως θα σας πει ο καθένας που βρίσκεται σε μία μπάντα, το να είσαι σε περιοδεία είναι το όνειρο του αναβλητικού, που γίνεται πραγματικότητα".
Κατά την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα single, με τίτλο The Buzz ενώ ακολούθησε και το ομώνυμο του άλμπουμ (δειτε τα παρακάτω).


Σχετικά με το πρώτο αυτό τραγούδι, η Hynde είπε: "Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι οι ερωτικοί δεσμοί μπορούν να λάβουν χαρακτηριστικά όμοια με του εθισμού στα ναρκωτικά. Μιλάμε ακριβώς για αυτό τον εθισμό. Όχι τον δικό μου φυσικά - δεν είμαι ποτέ ιδεοληπτική, δεν είναι ποτέ ιδεοληπτική, δεν είναι ποτέ ιδεοληπτική".
Παραγωγός του Hale for Sale είναι ο Stephen Street και παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα των τραγουδιών του:
Pretenders: Hate For Sale
1. Hate For Sale
2. The Buzz
3. Lightning Man
4. Turf Accountant Daddy
5. You Can’t Hurt a Fool
6. I Didn’t Know When To Stop
7. Maybe Love Is In NYC
8. Junkie Walk
9. Didn’t Want To Be This Lonely
10. Crying in Public
Και για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά, δείτε παρακάτω και 2 από τις μεγάλες τους επιτυχίες:

Διαβάστε επίσης

Greg Dulli - Random Desire (Royal Cream, 2020)

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:19

Νέα δουλειά από την Etten!

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 14:21