MARVA VON THEO:Νέο Single "Embrace this Madness" | Δείτε το Βίντεο Periklis Liakakis

MARVA VON THEO:Νέο Single "Embrace this Madness" | Δείτε το Βίντεο

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 09:40
Γράφτηκε από:

M A R V A   V O N   T H E O
Νέο Single “Embrace this Madness” από τον επερχόμενο δίσκο «Afterglow”

Το “Embrace This Madness” είναι το πρώτο single από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο των Marva Von Theo, με τίτλο“Afterglow”. Πρόκειται για μία μπαλάντα που πραγματεύεται την παροδική φύση της ευτυχίας, την συνειδητοποίηση ότι τα όνειρά μπορούν κάποτε να πραγματοποιηθούν αλλά δεν διαρκούν πολύ.
Ενσωματώνοντας dream pop, synth-based ήχους σε ένα σκουριασμένο, φουτουριστικό ηχητικό τοπίο, οι Marva Von Theo δίνουν κινηματογραφική διάσταση στην αφήγησή τους. Σε αυτήν την sci-fi μπαλάντα, τα «όνειρα» εμφανίζονται με την μορφή σύγχρονων νυμφών, παρασύροντας τον βασικό χαρακτήρα των στίχων να παραδοθεί στις μυστικές, ανήθικες φαντασιώσεις και επιθυμίες της, να γευτεί όλα όσα είχε ποτέ επιθυμήσει. Παρόλα αυτά, η προαίσθηση ότι όλα θα τελειώσουν με το πέρασμα της νύχτας απλώνεται πάνω από αυτή την ονειρική τελετουργία.
Ο σκηνοθέτης του βίντεο έχει οραματιστεί αυτό το σουρεαλιστικό όνειρο να εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό, δυστοπικό σκηνικό όπου ο χρόνος κινείται αισθησιακά αργά, φορώντας τα φώτα της Μετρόπολις.
Παρόλο που το επερχόμενο άλμπουμ “Afterglow” είναι έντονα ρυθμικό και γεμάτο ενέργεια, επηρεασμένο από την dance σκηνή, οι Marva Von Theo επέλεξαν να συνεχίσουν την αφήγηση από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο τους άλμπουμ “Dream within a Dream” και να συνδέσουν, τόσο νοηματικά όσο και ηχητικά, τους δύο αυτούς κόσμους με μία νέα μπαλάντα.
Ο τίτλος “Afterglow” έχει ποικίλες ερμηνείες που συνδέονται τόσο με το έργο των MVT όσο και με τα προσωπικά τους βιώματα, ενώ αναφέρεται στις πιο μελαγχολικές του αποχρώσεις για να εκφράσει το γλυκόπικρο συναίσθημα όταν κάτι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα μοναδικό πλησιάζει στο τέλος.
Στο χρόνο που πέρασε για την ολοκλήρωση αυτού του άλμπουμ, οι MVT θέλησαν εξερευνήσουν σε βάθος κάθε ήχο που επινόησαν, να διευρύνουν τα εκφραστικά τους εργαλεία, να επαναπροσδιορίσουν το όραμά τους και να βρουν μία ισορροπία μεταξύ της pop και της πειραματικής synth μουσικής, μεταξύ της ποίησης και της τραγουδοποιΐας, μεταξύ της πραγματικότητας και του ονείρου.

Μουσική & Στίχοι: Μάρβα Βούλγαρη
Παραγωγή & Μίξη: Τεό Φοινίδης
Ηχογράφηση & Mastering: Artracks Studios
Σκηνοθεσία & Παραγωγή Βίντεο: Γιάννης Καράμπελας | Higher! Higher!
Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Βαρβάρα Παναγιωτίδη | Higher! Higher!

STREAM | DOWNLOAD
Spotify | Apple Music | Deezer |Tidal | Amazon | Bandcamp | Soundcloud

MARVA VON THEO
Σκοτεινοί και ρυθμικοί, ταυτόχρονα όμως εσωστρεφείς, ονειρικοί και συναισθηματικοί, οι Marva Von Theo βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα από το σκοτάδι της Darksynth μουσικής προς την λαμπερή Electropop, συνθέτοντας μία μουσική πολυδιάστατη, με εκφραστικά, καθηλωτικά φωνητικά και εκλεπτυσμένες ενορχηστρώσεις. Η συνολική αισθητική των ήχων και των μελωδιών τους καλύπτει ένα ευρύ και συχνά αντιφατικό φάσμα, που εμποτίζεται δημιουργικά με το ιδιαίτερα προσωπικό τους λεξιλόγιο. Αποστασιοποιημένοι από στιλιστικά δόγματα, αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστούν και να προσδιορίσουν τον ήχο τους μέσα στον αχανή κόσμο της pop μουσικής.
Οι Marva Von Theo είναι παθιασμένοι, ανήσυχοι, θαρραλέοι, θορυβώδεις, επικίνδυνοι, εκλεπτυσμένοι, εύθραυστοι, μελαγχολικοί, σκοτεινά ρομαντικοί, συναισθηματικοί.
Το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Dream within a Dream”, το οποίο κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το 2018, αποτελείται από 12 κομμάτια, 12 όνειρα έρωτα και πάθους και σύντομα συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ακολούθησε η βινυλιακή έκδοσή του από την Shades of Sound/Wave Records (BR) το 2019 ενώ το 2020 αναμένεται και ο δεύτερος τους δίσκος “Afterglow”.
Έχουν εμφανιστεί σε αρκετές σκηνές και φεστβάλ, με σημαντικότερα το Linecheck Festival στο Μιλάνο το 2018, και το Athens Music Week Showcase Festival το 2019. Έχουν συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες όπως M.a.t.e, Ta Toy Boy, Dancing with Invincible Partners, Glass Rebel, Πικαπ κα. ενώ έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Motorama (RU) & Molly Nillson (DE). Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 εμφανίστηκαν ως opening act στην συναυλία των Hoοverphonic (BE) στο Fuzz Club, στην Αθήνα.
Ευχαριστούμε για την ακρόαση!

M A R V A  V O N  T H E O

Facebook | Instagram | Youtube | Soundcloud | Spotify | Bandcamp

w w w . m a r v a v o n t h e o . c o m


Photo: Periklis Liakakis