Νέο άλμπουμ από τους Nada Surf. "Never Not Together" στις 7 Φεβρουαρίου 2020!

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 10:33
Γράφτηκε από:

Την περασμένη εβδομάδα οι Αμερικανοί Νada Surf, μπάντα με μεγάλη καριέρα και σημαντικές στιγμές κυρίως στα 90’s, ανακοίνωσε την επιστροφή της στη δισκογραφία με το ένατο studio άλμπουμ της. Τίτλος αυτού: Never Not Together και ημερομηνία κυκλοφορίας η 7η Φεβρουαρίου. Μαζί με την ενημέρωση για την κυκλοφορία η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και ένα νέο single, με τίτλο Something I Should Do (δείτε και ακούστε το παρακάτω).
Με το Never Not Together, η μπάντα δίνει ένα ακόμα δείγμα της ανθρωπιστικής οπτικής της απέναντι στην κοινωνία, με κομμάτια αρκετά «πιασάρικα», αλλά και στοχευόμενο περιεχόμενο. Είναι μία συλλογή κομματιών που αποδίδει την ικανότητα της μπάντας αυτής να προκαλεί τη σκέψη και τη συγκίνηση των οπαδών της, μια ικανότητα που είχαν πάντα.

Παρακάτω, δείτε τη λίστα των τραγουδιών του Never Not Together:

1. So Much Love
2. Come Get Me
3. Live Learn & Forget
4. Just Wait
5. Something I Should Do
6. Looking For You
7. Crowded Star
8. Mathilda
9. Ride In The Unknown.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα RockField Studios στην Ουαλία, εκεί όπου έχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες όπως οι Echo & The Bunnymen, Oasis και ο Iggy Pop. Για την προώθηση του έχουν ήδη κλείσει και τα πρώτα live, όπως στο Electric Ballroom του Λονδίνου, ενώ φυσικά θα ακολουθήσει και εκτεταμένη περιοδεία που ελπίζουμε να περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

Photo: www.redbull.com