Νέοι Einstürzende Neubauten στον ορίζοντα... Guido van Nispen

Νέοι Einstürzende Neubauten στον ορίζοντα...

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 19:20
Γράφτηκε από:

Οι Einstürzende Neubauten ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ, το πρώτο τους μετά από 12 χρόνια (χωρίς να υπολογίζουμε το Lament του 2014), μία κυκλοφορία με την οποία θα γιορτάζουν τα 40 χρόνια ύπαρξής τους. Το άλμπουμ των Βερολινέζων αλλά και η Ευρωπαϊκή περιοδεία που ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με τίτλο The Year Of The Rat, θα συσχετίζονται με το Κινέζικο Ωροσκόπιο και το αντίστοιχο όνομα της χρονιάς 2020. Διαβάστε παρακάτω μέρος της ανακοίνωσης:
NEO ALBUM + EINSTURZENDE NEUBAUTEN TOUR 2020
Μετά από περισσότερα από 12 χρόνια το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Einsturzende Neubauten επιτέλους κυκλοφορεί και θα παρουσιαστεί ζωντανά σε μια μεγάλη περιοδεία που θα ονομάζεται THE YEAR OF THE RAT. Tο άλμπουμ και η περιοδεία σηματοδοτούν την πεμπτουσία της παραγωγής της μπάντας, ανοίγοντας μια ακόμα απροσδόκητη πόρτα στα 40 χρόνια συνεχιζόμενης αναζήτησης και πειραματισμού στον ήχο από μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα μουσικών γύρω από την Blixa BargeId, που αποτελείται από τους Alexander Hacke, NU Unruh, Jochen Arbeit και Rudi Moser. Η περιοδεία των Neubauten θα παρουσιάζει τα αποτελέσματα αυτών των -τελευταίων- μουσικών καινοτομιών, πάντα στο εντυπωσιακό και απαράμιλλο στυλ του συγκροτήματος. Κατ’ αντιστοιχία με το Κινέζικο ωροσκόπιο και τη χρονιά του αρουραίου -το σύμβολο της εφευρετικότητας και της ευελιξίας- η μπάντα δε μένει στις δάφνες των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών. Αντιθέτως, συνεχίζει να περιγράφει το σύμπαν με τη ματιά στο μέλλον και με ανεξάντλητο παιχνίδισμα”.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει Ελλάδα στον ορίζοντα, αλλά η μπάντα θα περάσει από Αυστρία, Τσεχία, Δανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Αγγλία και φυσικά την πατρίδα τους τη Γερμανία. Και βλέπουμε..

Photo: Guido van Nispen