Νέο single: "All Things Go" από τους υπέροχους Mighty Oaks

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 10:55
Γράφτηκε από:

Μια μοιραία συνάντηση σε ένα ασανσέρ στο Μόναχο κατέληξε σε μια υπέροχη κοινή ζωή για δύο ανθρώπους. Στο νέο single των Mighty Oaks, “All Things Go”, ο Ian Hooper αφηγείται την ιστορία των γονιών του σε συνδυασμό με την με την ομορφιά και την παροδικότητα της στιγμής. «Ο μπαμπάς μου Αμερικανός μεταπτυχιακός φοιτητής στο Μόναχο στις αρχές της δεκαετίας του 80 προσκλήθηκε σε δείπνο από έναν ξένο που συνάντησε στο δρόμο. Στο ασανσέρ συναντήθηκε με μια κοπέλα που ήταν επίσης, καλεσμένη και αυτή ήταν η μητέρα μου». Αυτό που ακολούθησε ήταν μια διατλαντική ιστορία αγάπης, δύο παιδιά, και ο πρώιμος θάνατος της μητέρας του Hooper.
Το “All Things Go” δεν είναι απλά ένα τρυφερό τραγούδι για την αληθινή αγάπη, για τη συντομία της ζωής, για απώλειες, αποχαιρετισμούς και την αποδοχή αυτών. Ο Hooper εξηγεί πως «ο θάνατος μπορεί να έρθει νωρίτερα, αλλά αυτό δεν είναι άδικο, έτσι είναι η ζωή. Η αποδοχή αυτού μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά πλέον κατανοώ και δέχομαι πως είναι μέρος της ζωής κι αυτό».
Με το νέο τους τραγούδι, οι Mighty Oaks ανακοινώνουν την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Το συγκρότημα θα βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των Lumineers τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Οι Mighty Oaks ξεκίνησαν πριν 10 χρόνια σε ένα σαλόνι στο Βερολίνο για να ακολουθήσουν δύο δίσκοι και αμέτρητες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Το μυστικό τους; «Είμαστε 3 μέλη που όλοι έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο την μπάντα. Οι 3 προσωπικότητές μας και οι 3 χώρες από τις οποίες έρχεται ο καθένας μας (Αμερική, Αγγλία, Ιταλία), έχουν διαμορφώσει τον τρόπο που προσεγγίζουμε την δημιουργική μας διαδικασία. Αυτό ορίζει και την μουσική που παίζουμε, είμαστε τρεις παθιασμένοι μουσικοί. Δεν υπάρχει ξεκάθαρος frontman.Κάθε ένας από εμάς μπορεί να σταθεί μόνος του και να καθοδηγήσει την μπάντα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δημιουργούμε μουσική που θα συνεπάρει τους ακροατές μας, που θα τους κάνει να σκεφτούν και να νοιώσουν.»
Δείτε το VIDEO παρακάτω: