Δείτε video από το πρώτο live άλμπουμ των Long Distance Calling. Έρχεται την 1/11/2019 Markus Hauschild

Δείτε video από το πρώτο live άλμπουμ των Long Distance Calling. Έρχεται την 1/11/2019

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 12:04
Γράφτηκε από:

Οι Long Distance Calling δημοσίευσαν βίντεο από την εκτέλεση του Metulsky Curse Revisited. Το κομμάτι έχει επιλεγεί από το πρώτο live album τους, το Stummfilm: Live From Hamburg (A Seats & Sounds Show), το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου μέσω της InsideOut Music σε Blu-ray / 2CD, gatefold 3LP και σε ψηφιακές και streaming πλατφόρμες.
Σε μία σχετική δήλωση τους οι Long Distance Calling ανέφεραν: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το Metulsky Curse Revisited από το Stummfilm: Live From Hamburg (A Seats & Sounds Show). Με τα χρόνια, αυτό το τραγούδι έχει γίνει ένα αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι των ζωντανών μας εμφανίσεων, είναι το τέλειο -νομίζουμε- τέλος για τις συναυλίες μας. Είναι πάντα χαρά να το παίζουμε ζωντανά και να βλέπουμε τις αντιδράσεις του κοινού. Η πρώτη έκδοση του, ήταν ένα από τα τραγούδια από το πρώτο μας demo, το οποίο δεν είχε βρει το δρόμο για το ντεμπούτο άλμπουμ μας. Όταν κάναμε ένα split EP με τους Leech, μερικούς μήνες αργότερα, αποφασίσαμε να πιάσουμε και πάλι αυτό το τραγούδι και να το ξαναγράψουμε, κάτι που συνέβη σε ένα μόνο απόγευμα - ήταν κάπως μαγικό. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα τραγούδια μας και νομίζουμε πως και οι οπαδοί μας το αγαπάνε πολύ, οπότε ελπίζουμε να απολαύσετε την ζωντανή έκδοση όσο κι εμείς".
Δείτε το:


Το Stummfilm: Live From Hamburg (A Seats & Sounds Show) θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου. Δείτε τη λίστα τραγουδιών παρακάτω:
Long Distance Calling: Stummfilm: Live From Hamburg (A Seats & Sounds Show) Tracklist
1. Into The Black Wide Open
2. The Very Last Day
3. In The Clouds
4. Like A River
5. On The Verge
6. Interlude
7. Out There
8. Apparitions
9. Black Paper Planes
10. 359°
11. I Know You, Stanley Milgram!
12. Sundown Highway
13. Flux
14. Metulsky Curse Revisited

Photo: Markus Hauschild