Συναυλία στο Λονδίνο (στις 26/11) προς τιμήν του Mark Hollis (Talk Talk) PAUL BERGEN

Συναυλία στο Λονδίνο (στις 26/11) προς τιμήν του Mark Hollis (Talk Talk)

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 11:26
Γράφτηκε από:

Μετά την καλοκαιρινή ανακοίνωση της συναυλίας εις μνήμην του Mark Hollis των Talk Talk, που έφυγε από τη ζωή στις 25/2/2019, το υπεύθυνο για τη διοργάνωση Southbank Centre έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν.
Τα μέλη των Talk Talk θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Jane Weaver, Tim Burgess, Hayden Thorpe (πρώην frontman των Wild Beasts), Alexis Taylor των Hot Chip, Orlando Weeks (πρώην frontman των Maccabees), Joan As Police Woman, My Brightest Diamond, Turin Brakes και οι Andy Bell, Mark Gardener των Ride.
Ο Simon Brenner, ιδρυτικό μέλος των Τalk Talk θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της μουσικής παρέας “Spirit of Talk Talk” κατά τη διάρκεια του show, μαζί με αρκετά από τα πρώην μέλη του συγκροτήματος. Στο event θα ακουστούν κομμάτια απ’όλη τη δισκογραφία της πολύ ιδιαίτερης αυτής μπάντας και η στιγμή θα είναι ιστορική καθώς θα ακουστούν μουσικές που δεν ξαναπαίχτηκαν live, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν και η μπάντα σταμάτησε τις ζωντανές εμφανίσεις. Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Royal Festival Hall του Λονδίνου στις 26 Νοεμβρίου και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Ας θυμηθούμε κάτι απο το έργο του Mark και της σπουδαίας μπάντας του:

 Photo: PAUL BERGEN / REDFERNS/GETTY IMAGES