Ο Bradford Cox (Deerhunter) και η Cate Le Bon συνεργάζονται για ένα EP. Ακούστε το πρώτο single, "Secretery"

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 10:48
Γράφτηκε από:

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Cate Le Bon και ο frontman των Deerhunter, Bradford Cox (που πρόσφατα  θαυμάσαμε στο Todays Festival του Τορίνο και που σύντομα θα απολαύσουμε και στην Αθήνα) ανακοίνωσαν το επερχόμενο κοινό EP τους, που θα ονομάζεται Myths 004 και το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από την Mexican Summer. Ως μέρος της ανακοίνωσης, οι δύο καλλιτέχνες δημοσίευσαν και ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Secretary".
Η συλλογή αυτή τραγουδιών γράφτηκε και ηχογραφήθηκε σε μια εβδομάδα στην πόλη Marfa του Τέξας. "Η Marfa είναι μια εξαιρετική πόλη. Αισθάνεται κανείς ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο όταν είναι εκεί, κάτι που είναι ταυτόχρονα παρηγορητικό και αποθαρρυντικό”, εξηγεί η Le Bon. "Δεσμευτήκαμε να αγκαλιάσουμε το χάος, να παραδοθούμε σε όλες τις στιγμές και τις διαθέσεις που περάσαμε. Είναι ένα ακατέργαστο λεύκωμα διακοπών που το μοιράζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι, ένα αμάλγαμα της αλλαγής της διάθεσης και του φωτός που διαμόρφωνε τις ημέρες μας" συνέχισε.
Το νέο κομμάτι είναι ένα ένας φόρος τιμής στους εργαζόμενους σε γραφεία, στους "9 to 5”’ers. Ένα εξαιρετικά ήσυχο, απαλό, μελωδικό ντουέτο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, μαζί με τη λίστα τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο Myths 004.


Myths 004 Tracklist:
01 – “Canto!”
02 – “Secretary”
03 – “Companions In Misfortune”
04 – “Constance”
05 – “Fireman”
06 – “Jericho”
07 – “What Is She Wearing”.