Εμπλουτισμένη επανέκδοση του βιβλίου με στίχους του Lou Reed,"Ι'll Be Your Mirror" Peter Kramer/Getty Images

Εμπλουτισμένη επανέκδοση του βιβλίου με στίχους του Lou Reed,"Ι'll Be Your Mirror"

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 13:41
Γράφτηκε από:

Το πολύ σημαντικό βιβλίο με στίχους του Lou Reed, που για καιρό ήταν εξαντλημένο, κυκλοφορεί σύντομα σε μια πολύ ξεχωριστή επανέκδοση. Αυτή θα περιλαμβάνει εισαγωγικά σημειώματα -μεταξύ άλλων- από τους Martin Scorsese και Laurie Anderson.
Το γνωστό βιβλίο με τίτλο “I'll Be Your Mirror”, που είχε βέβαια αναφορές στο εικονικό άλμπουμ του 1967 των Velvet Underground σε συνεργασία με τη Nico (και το ομώνυμο κομμάτι που βρισκόταν σε αυτό), θα εμπλουτιστεί με στίχους από το τελευταίο άλμπουμ του Reed και τη συνεργασία του με τους Metallica στο 'Lulu'.
Η επανέκδοση θα γίνει από την Faber & Faber, και θα περιλαμβάνει συνεισφορές με εισαγωγικά σημειώματα από τους Laurie Anderson, Martin Scorsese και James Atlas. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου 2019 σε standard σκληρό εξώφυλλο.
Παράλληλα θα αποκτήσει και μία πολύ ειδική, αποκλειστική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε "αντεστραμμένο χρωματικό συνδυασμό, εκτυπωμένο σε γυαλιστερό, ανακλαστικό ασημένιο καθρέφτιζον χαρτί, μαύρο ύφασμα σαν κάλυμμα και ένα φυλλάδιο με παλιές χειρόγραφες σημειώσεις στίχων του Reed για το "Sally Can’t Dance".

Mόνο 250 αντίτυπα αυτής της έκδοσης θα είναι διαθέσιμα..
Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Lou reed I ll be your mirror

Θυμηθείτε το Sally Can’t Dance:

Photo: Peter Kramer / Getty Images