Επιστροφή για τους DIIV! v_era

Επιστροφή για τους DIIV!

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 12:19
Γράφτηκε από:

Οι DIIV επέστρεψαν με νέο single. Τίτλος αυτού: Skin Game και κατά την ανακοίνωσή του είχαμε και επιβεβαίωση για τον νέο δίσκο, (με τίτλο Deceiver), που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2019.
O νέος δίσκος ηχογραφήθηκε τον Μάρτιο του 2019 στο Λος Άντζελες και σε αυτόν για πρώτη φορά οι DIIV έδωσαν τα ηνία σε «εξωτερικό» παραγωγό και συγκεκριμένα στον Sonny Diperri, που παλαιότερα έχει δουλέψει με τους My Bloody Valentine, Nine Inch Nails και Protomartyr, μεταξύ άλλων. Το άλμπουμ αυτό θα είναι το τρίτο τους, μετά τα Oshin (2012) και Is the Is Are (2016).
“Πρόκειται για ένα φανταστικό διάλογο μεταξύ δύο χαρακτήρων, που θα μπορούσαν να είμαι εγώ ή άνθρωποι που γνωρίζω” είπε σχετικά ο frontman Zachary Cole Smith, μιλώντας για το νέο single. “Πέρασα έξι μήνες σε διαφόρων τύπων κέντρα αποτοξίνωσης στις αρχές του 2017. Ζούσα με άλλους εθισμένους. Όταν είσαι σε διαδικασία αποτοξίνωσης όπως εγώ, σου δημιουργούνται πολλα ερωτήματα όπως: «Ποιος είμαι, τί είναι αυτή η ασθένεια;». Ο τελευταίος μας δίσκος ήταν σχετικός με την ανάρρωση γενικά, αλλά δε μπορώ να πω ότι είχα μπει ακριβώς στο νόημα όλου αυτού. Αποφάσισα να ζήσω μέσα στην ασθένεια μου λοιπόν. Το Skin Game κοιτάει προς την κατεύθυνση από την οποία έρχεται ο πόνος. Κοιτάζω προς την προσωπική, φυσική, ψυχολογική, συναισθηματική και πολιτική εμπειρία της εξάρτησης εκατομμυρίων από εμάς”.
Ακούστε το Skin Game:

Deceiver Tracklist:
1. Horsehead
2. Like Before You Were Born
3. Skin Game
4. Between Tides
5. Taker
6. For the Guilty
7. The Spark
8. Lorelei
9. Blankenship
10. Acheron

Photo: v_era (Realease Athens 2016)

Διαβάστε επίσης