Νέος δίσκος από τον Iggy Pop τον Σεπτέμβριο! v_era

Νέος δίσκος από τον Iggy Pop τον Σεπτέμβριο!

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 19:52
Γράφτηκε από:

O Iggy Pop (που είχαμε την τύχη να δούμε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα) μόλις ανακοίνωσε το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο Free. Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και το ομώνυμο πρώτο κομμάτι αυτού.
Αυτό είναι ένα άλμπουμ στο οποίο άλλοι καλλιτέχνες μιλάνε για εμένα, απλά εγώ τους δανείζω τη φωνή μου” είπε ο αειθαλής Iggy στην ανακοίνωσή του και συνέχισε λέγοντας: “Μετά το τέλος της περιοδείας που αφορούσε στο Post Pop Depression, αισθάνθηκα σίγουρος πλέον ότι είχα ξεφορτωθεί το πρόβλημα της χρόνιας ανασφάλειας (!) που είχε στοιχειώσει τη ζωή και την καριέρα μου για πολύ καιρό. Ένιωσα όμως ταυτόχρονα και στεγνός. Και ένιωσα ότι ήθελα να χωθώ σε σκιές, να γυρίσω την πλάτη μου και να φύγω. Ήθελα να είμαι ελεύθερος. Ξέρω ότι είναι μια ψευδαίσθηση και ότι η ελευθερία είναι κάτι που νιώθεις, αλλά έχω ζήσει μέχρι στιγμής τη ζωή μου με την πεποίθηση ότι αυτό το συναίσθημα είναι το μόνο που αξίζει να κυνηγάς. όλα όσα χρειάζεστε - όχι ευτυχία ή αγάπη απαραιτήτως, αλλά την αίσθηση ότι είσαι ελεύθερος”.
To πρώτο κομμάτι είναι μία ιδιαίτερα ατμοσφαιρική σύνθεση, σίγουρα κάτι ασυνήθιστο για τον Iggy, έτσι όπως τον ξέραμε έως τώρα τουλάχιστον. Ακούστε το παρακάτω και δείτε τη λίστα των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο Free:
“Free” Tracklist:

01 – “Free”
02 – “Loves Missing”
03 – “Sonali”
04 – “James Bond”
05 – “Dirty Sanchez”
06 – “Glow In The Dark”
07 – “Page”
08 – “We Are The People”
09 – “Do Not Go Gentle Into That Good Night”
10 – “The Dawn”

Φωτογραφία: v_era (από την εμφάνιση του Iggy στο Release Festival 2019)