Νέο video από τους Planet of Zeus. Έρχεται άλμπουμ τον Σεπτέμβριο! v_era

Νέο video από τους Planet of Zeus. Έρχεται άλμπουμ τον Σεπτέμβριο!

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:47
Γράφτηκε από:

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του σπουδαίου “Loyal to the Pack” album, και μετά από άλλο έναν μεγάλο κύκλο sold out συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι Αθηναίοι heavy rock / metallers Planet of Zeus επιστρέφουν με την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου επερχόμενου album “Faith in Physics”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Heavy Psych Sounds στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, σε μορφή CD, βινυλίου και ηλεκτρονικά στις γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικής διανομής.
Το πρώτο video είναι για το τραγούδι “Revolution Cookbook” και βρίσκει για άλλη μια φορά την μπάντα σε εξαιρετική φόρμα. Δείτε το εδώ:

Στο δελτίο τύπου της δισκογραφικής εταιρείας αναφέρεται επιγραμματικά:

Σε έναν κόσμο που βασιλεύει ο παραλογισμός, οι ακροδεξιές πολιτικές, ο θρησκευτικός φανατισμός και η ελευθερία του λόγου δοκιμάζεται καθημερινά, οι Planet of Zeus επιστρέφουν με ένα album που για πρώτη φορά φέρει τόσο έντονο κοινωνικοπολιτικο στιχουργικό χαρακτήρα, συνδυασμένο με το παραδοσιακό βρώμικο, ηλεκτρισμένο μουσικό ύφος τους. Ευφυής riff-ολογία, πομπώδεις γκρούβες και pop ευαισθησίες συντελούν σε άλλη μία πλούσια επιρροών κυκλοφορία, που ηχηρά μπαίνει στο δισκογραφικό τους πάνθεον, χαρακτηρισμένη από την γνωστή καλλιτεχνική και ηχητική ποιότητα του συγκροτήματος.

Το tracklist του “Faith in Physics” θα είναι το εξής:

1) Gasoline
2) Man Vs God
3) The Great Liar
4) Revolution Cookbook
5) All These Happy People
6) Your Song
7) Let Them Burn
8) On Parole
9) King of the Circus

Οι προπαραγγελίες για το album έχουν ξεκινήσει μέσω τη επίσημης ιστοσελίδας της Heavy Psych Sounds.

Προμηθευτείτε το εδώ: https://www.heavypsychsounds.com/shop.htm#HPS108

Πρόσφατα εμφανίστηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονική στα πλαίσια του Release Festival, ενώ η επόμενη εμφάνιση θα είναι στο Cariocas Beach Bar, στον Σχίνο Κορινθίας για το UNDER THE SUN FESTIVAL.

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς εξελίξεις:

Facebook: https://www.facebook.com/planetofzeus
Bandcamp: https://planetofzeus.bandcamp.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1oxVf6OeX1x5R9VxuHZmFG
Instagram: https://www.instagram.com/planetofzeus

Cover Photo: v_era