Οι Underworld επιστρέφουν τον Οκτώβριο με νέο δίσκο, 3 χρόνια μετά το "Barbara..."! Rob Baker Ashton

Οι Underworld επιστρέφουν τον Οκτώβριο με νέο δίσκο, 3 χρόνια μετά το "Barbara..."!

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 13:07
Γράφτηκε από:

Οι Underworld μόλις ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ. Τίτλος αυτού: ‘DRIFT SONGS’. Η κυκλοφορία αναμένεται να γίνει στις 25 Οκτωβρίου και ο δίσκος θα είναι ο διάδοχος του εξαιρετικού ‘Barbara, Barbara, We Face A Shining Future του 2016. Ο δίσκος αποτελεί το τελευταίο στάδιο του DRIFT multimedia series των Άγγλων electro/dance υπερ-ηρώων μας, ένα project που ήταν το μέσο τους για να κυκλοφορούν νέες μουσικές μαζί με οπτικό υλικό, ξεκινώντας τον Οκτώβριο του 2018.
To άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει ακριβώς 52 εβδομάδες μετά την έναρξη του ανωτέρω project, θα συγκεντρώσει, θα επεκτείνει και θα ενισχύσει όλη τη μουσική που προέκυψε στο πλαίσιο του πειράματος, συμπεριλαμβανομένων των ήδη εν κυκλοφορία singles 'Appleshine' και 'Molehill'.
Για να “γιορτάσουν” την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, ο Karl Hyde και ο Rick Smith μοιράστηκαν ένα βίντεο για το καινούργιο single, «Soniamode (Aditya Game Version)», το οποίο είχε αρχικά μοιραστεί με το Επεισόδιο 2: Atom of Drift, αλλά τώρα με πρόσθετους στίχους από την Aditya Chakrabortty. Δείτε το παρακάτω.Οι Underworld έχουν επίσης “κλειδώσει” τρεις μεγάλες συναυλίες -στις 22 Νοεμβρίου στο Lotto Arena της Αμβέρσας, 23 στον 23ο Ziggo Dome του Άμστερνταμ και στις 7 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, στο Wembley Arena.

underworld live2019

Cover Photo: Rob Baker Ashton

Διαβάστε επίσης