Πρώτο επίσημο video από τους Deathcrop Valley. Δείτε το “Three Wishes"

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 09:04
Γράφτηκε από:

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από το release του ντεμπούτου των Αθηναίων Deathcrop Valley, το οποίο φέρει τον ομώνυμο τίτλο και περιλαμβάνει 10 μικρά διαμάντια, με το “Three Wishes” να αποτελεί τον επίλογό του. Αυτό το κομμάτι επέλεξε η μπάντα για πρώτο επίσημο video clip τους. Ατμοσφαιρικότητα, απόλυτη desert αισθητική και σκηνοθετική πλοκή που ακολουθεί με σεβασμό τους στίχους και αφηγείται τρεις παράλληλες ιστορίες ανθρώπων, προσπαθώντας να προβληματίσει σχετικά με το τι θεωρούμε σημαντικό για τη ζωή μας, τι πραγματικά είναι, τις επιθυμίες μας και τις προτεραιότητες που βάζουμε προκειμένου να αγγίξουμε την ευτυχία.

Το ευφάνταστο λογότυπο της μπάντας που δεν είναι άλλο από το σύμβολο της ραδιενέργειας που μετασχηματίζεται σε πέταλα λουλουδιού με ρίζες, παίζει και αυτό το ρόλο του, καθώς βρίσκεται εκεί για να καταμετρήσει με αυστηρότητα τις 3 ευχές που δικαιούνται οι πρωταγωνιστές να κάνουν στη ζωή τους. Έχουν απόλυτη ελευθερία να επιλέξουν τί θα ευχηθούν, αλλά φυσικά θα καρπωθούν και τις συνέπειες των επιλογών τους. Όταν οι ευχές τελειώσουν, ξεκινάει ο απολογισμός. Διάλεξαν τις ευχές τους για το καλό ή για να ζήσουν μέσα σε μία παρακμή που στην πραγματικότητα μισούν?

Το “Deathcrop Valley” αποτελεί μόνο την αρχή. Ένα album με ωραίες ιδέες και ποικιλόμορφες συνθέσεις που χαρακτηρίζεται ως heavy rock αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Βρώμικος ήχος, στοιχεία 90s, blues, stoner & doom αναφορές, ψυχεδελικά περάσματα και φωνητικά γεμάτα συναίσθημα και attitude. Μία μπάντα με άρτιο δέσιμο, με κοινωνικές αναφορές και με μία σοβαρότητα που οδηγεί στο να ταυτιστεί ο ακροατής με τη μουσική τους, υπενθυμίζοντας με πολύ απλό τρόπο, πως η μουσική που αγαπάμε έχει να κάνει με την καθημερινότητα μας.

Directed & Filmed by Haris Kountouris HK VISUAL CREATIONS & Panos Tzortzakis FubART P&V

Πρωταγωνιστούν: Vasilis Besiris, Elena Gail, Eleftheria Hereti, Elena Kalopoulou

Η παραγωγή είναι των Deathcrop Valley, οι ηχογραφήσεις και η μίξη έγιναν από τον Αντρέα Ντρούλια στο Recover Studio και το mastering από τον Δημήτρη Καρπούζα στο Lizard Sound Studio.

Απολαύστε παρακάτω το νέο Official Video Clip “Three Wishes”:

Απολαύστε ολόκληρο το “Deathcrop Valley” album εδώ

Ακολουθείστε τους Deathcrop Valley:

 

Facebook - www.facebook.com/Deathcropvalley/

You Tube - www.youtube.com/channel/UCcl4V7xFFbG8tv6rwxACP3w