Φεστιβάλ στο Λος Άντζελες με τη σφραγίδα της Lykke Li

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 11:24
Γράφτηκε από:

Η Lykke Li ανακοίνωσε ένα νέο φεστιβάλ ονόματι Yola Fest. Αυτό πρόκειται να φιλοξενήσει ένα lineup, μόνο με γυναίκες/καλλιτέχνιδες και με την ίδια σαν το πρώτο όνομα.
Η εναρκτήρια διοργάνωση του φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Ιστορικό Πάρκο της πόλης. H λίστα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στην πρώτη αυτή χρονιά του Yola Fest, περιλαμβάνει αρκετά μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών και καλλιτεχνών με ονόματα όπως Cat Power, Courtney Love, Charli XCX, CupcakKe, και αρκετούς ακόμα, ενώ αναμένεται να προστεθούν ακόμα περισσότερες καλλιτέχνιδες. Το Yola Fest θα συνεργαστεί και με την οργάνωση Plus1 (δείτε εδώ σχετικά) για να γίνει δωρεά μεγάλου μέρους των εσόδων στο Downtown Women’s Center, που ενεργοποιείται στο να φροντίζει άστεγες γυναίκες (εδώ σχετικά) της πόλης που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ.
Σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο twitter “Nαι, Συμβαίνει! Ήθελα να δημιουργήσω μία ιδιαίτερη μέρα για να γιορτάσουμε τις γυναίκες, τον πολιτισμό και τις τέχνες. Έτσι, βρέθηκα με μερικούς από τους πιο κοντινούς μου φίλους και οργανώσαμε αυτό το φεστιβάλ, για να κάνουμε ακριβώς αυτό
Δείτε παρακάτω το συνολικό line-up (με όσα ονόματα έχουν ανακοινωθεί μέχρι ώρας) του Yola Fest.

yola fest afisa