Ο Matty Healy (1975) επιτίθεται σε όσους χρεώνουν τα «meet and greet” www.gq-magazine.co.uk

Ο Matty Healy (1975) επιτίθεται σε όσους χρεώνουν τα «meet and greet”

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 11:27
Γράφτηκε από:

"Προσπαθούν να βγάλουν κέρδος από την ανθρώπινη επαφή"

O frontman των 1975, Matty Healy, επέκρινε μέσω Twitter τις εταιρείες και τους καλλιτέχνες που χρεώνουν τον κόσμο για τα «meet-and-greets», κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να «βγάλουν κέρδος από την ανθρώπινη επαφή».
Ποιος αλήθεια σκέφτηκε τις επί πληρωμή (sic) “συνάντησε και χαιρέτησε”(meet and greet) συναντήσεις;” έγραψε. “Μήπως σκέφτηκαν ‘Χμ… Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει και κάτι ακόμα για να βγάλουμε κέρδος…ΟH! Την ανθρώπινη επαφή! Σίγουρα θα το χάψουν’. ΕΙΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ, Ή ΟΧΙ. ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;”…
Όταν κάποιος απάντησε ότι ίσως αυτός είναι ένας τρόπος να μπορεί ο κόσμος να βλέπει τους νέους αστέρες πιο εύκολα (σ.σ: αφού αυτοί θα έχουν μία ακόμα πηγή εσόδων), o Ηealy απάντησε, “Δε μπορεί να (θεωρείς πως…) είσαι τόσο μεγάλος, ώστε οι άνθρωποι να πληρώνουν για να σε συναντήσουν ενώ δεν είσαι τόσο μεγάλος για να μπορείς να πληρώσεις τα έξοδα μιας περιοδείας. Είναι μια παραδοξολογική δικαιολογία για να κάνεις τη μουσική ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ‘Τα πλούσια παιδιά να περάσουν από αριστερά παρακαλώ, τα φτωχά παιδιά, εσείς άντε… γ^&*’”.
O Healy, τέλος, κατηγόρησε τις μεγάλες δισκογραφικές ότι είναι αυτές που βοήθησαν στο να θεωρείται φυσιολογικό το επί πληρωμή “meet and greet” με καλλιτέχνες και τους ζήτησε να βοηθήσουν να δοθεί ένα τέλος σε αυτό.

Photo: www.gq-magazine.co.uk

Διαβάστε επίσης