Η επιστροφή της Dido!

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 13:27
Γράφτηκε από:

Η Dido επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ αλλά και μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, όπου θα παρούσιάσει τα νέα της τραγούδια καθώς και τις κλασσικές της επιτυχίες, όπως τα “Thank You”, “Here With Me”, “White Flag” and “Life For Rent”.To “Still On My Mind” είναι το πέμπτο studio άλμπουμ της Dido το οποίο δημιούργησε και ολοκλήρωσε με τον επί χρόνια συνεργάτη και αδελφό της, Rollo. Το άλμπουμ χαρακτηρίζεται από μια ποικιλία μουσικών ειδών και ρευμάτων, που κυμαίνονται από την αγάπη της για το hip hop μέχρι τις folk ρίζες της, ενώ φέρνει την αίσθηση της ηλεκτρονικής και dance μουσικής, ακόμα και στα κομμάτια που δεν έχουν beats.

Η πρώτη γεύση του άλμπουμ έρχεται με 2 υπέροχα τραγούδια, το “Friends” και το “Hurricanes”. Και στα δύο τραγούδια, η φωνή της Dido ακούγεται καλύτερη από ποτέ και σε κάνει να συνειδητοποιείς πόσο πολύ σου είχε λείψει αυτός ο ήχος. H Dido δήλωσε για την δημιουργία του άλμπουμ: «Ήταν μια πραγματικά μαγική εμπειρία. Ήθελα να εκφράσω το συναίσθημα που μου δημιουργείται ακόμα, όταν ακούω μουσική, αυτή την αίσθηση σα να μην χρειάζεσαι κάτι πέρα από αυτό. Ήταν απλό. Ήθελα να κάνω ακόμα ένα άλμπουμ, αλλά μόνο με αυτόν. Δημιουργήθηκε τόσο απλά. Όλα τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στον καναπέ και όλος ο δίσκος γράφτηκε στο σπίτι

Dido Photo

Με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, η Dido είναι μια από τις πιο εμπορικά επιτυχημένες τραγουδίστριες της Αγγλίας. Τα άλμπουμ της, “No Angel” και “Life for Rent” βρίσκονται ακόμα στη λίστα των άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Αγγλία.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤO ALBUM ΕΔΩ

SPOTIFY || APPLE MUSIC || YOUTUBE

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ALBUM ΣΤΟ OFFICIAL STORE ΤΗΣ DIDO

WWW.DIDOMUSIC.COM

To “Still On My Mind” κυκλοφορεί από τη BMG

Powered by The Hubsters (εδώ)