Νέο άλμπουμ από τους National. Έρχεται το Μάιο!

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 11:04
Γράφτηκε από:

Νέο άλμπουμ από τους National που φαίνεται πως έχουν βάλει γερά τις μηχανές να δουλεύουν, καθότι δεν έχουν περάσει καν δυο χρόνια από την προηγούμενη κυκλοφορία τους, το Sleep Well Beast. O τίτλος της νέας κυκλοφορίας θα είναι I Am Easy To Find και θα το δούμε να εμφανίζεται στα δισκάδικα στις 17 Μαΐου.
Το πρώτο single ονομάζεται You Had Your Soul With You και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε και trailer για το νέο άλμπουμ, και τότε αναφέρθηκε πως είχαν τελειώσει και το μιξάρισμα αυτού. Το single ήρθε λοιπόν, σαν κερασάκι για τους οπαδούς, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι τίτλοι των τραγουδιών που θα συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο.
Στο single συνεισφέρει -σαν guest- τα φωνητικά της η Gail Ann Dorsey, που υπήρξε μακροχρόνια συνεργάτης του David Bowie. Στο δίσκο θα συναντήσουμε και άλλους guest μουσικούς όπως οι Lisa Hannigan, Sharon Van Etten, Mina Tindle, Kate Stables των This Is The Kit και η The Brooklyn Youth Choir. Μαζί με την ανακοίνωση άλμπουμ κυκλοφόρησε και μία μικρού μήκους ταινία όπου πρωταγωνιστεί η Alicia Vikander και έχει σκηνοθετηθεί από τον Mike Mills, ο οποίος είναι και παραγωγός του άλμπουμ επίσης.
Ναι, υπάρχουν πολλές γυναίκες που τραγουδούν στο δίσκο, αλλά δεν έγινες επίτηδες. Ήταν περισσότερο κάτι σαν «ας έχουμε περισσότερο υλικό ανθρώπινων προσωπικοτήτων. Ίσως να ήταν καλύτερα αν είχαμε περισσότερες αντρικές φωνές αλλά μάλλον το ¨εγώ¨ μου δε θα επέτρεπε κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Matt Berninger, frontman του γκρουπ.
Η μπάντα δήλωσε πως ο νέος δίσκος θα αποτελείται εν μέρει από υλικό που προυπήρξε και είχε μείνει στα συρτάρια από την περίοδο του Sleep Well Beast, και από υλικό “τελείως διαφορετικό”.
O ντράμερ Bryan Devendorf περιέγραψε τη νέα προσπάθεια ως “δίσκο αναχώρησης” και ανέφερε πως “θα είναι κάτι παραπάνω από ένας δίσκος. Το υπόλοιπο υλικό που συνοδεύει τα παλαιότερα είναι αυτό που εμπνέει όλο το σύνολο, και το καθοδηγεί. Είναι ένα συνεταιρικό project στην ουσία. Ήδη είπα πολλά”…

Παρακάτω δείτε την tracklist του “I Am Easy To Find"


1. You Had Your Soul With You
2. Quiet Light
3. Roman Holiday
4. Oblivions
5. The Pull Of You
6. Hey Rosey
7. I Am Easy To Find
8. Her Father In The Pool
9. Where Is Her Head
10. Not In Kansas
11. So Far So Fast
12. Dust Swirls In Strange Light
13. Hairpin Turns
14. Rylan
15. Underwater
16. Light Years.