Νέο άλμπουμ από τους Balthazar!

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 14:42
Γράφτηκε από:

Οι Balthazar, το πολυαγαπημένο και στην Ελλάδα Βέλγικο indie rock συγκρότημα επιστρέφει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά, μετά από τέσσερα πολύ δημιουργικά χρόνια για το κάθε μέλος ξεχωριστά. Το “Fever” είναι το τέταρτο άλμπουμ τους και όπως όλα δείχνουν είναι και το καλύτερο μέχρι σήμερα.

Τo νέο τους single είναι το “Wrong Vibration” επιβεβαιώνει απόλυτα ότι οι “νέοι” Balthazar επέστρεψαν δυναμικοί όσο ποτέ, με συναρπαστικό ήχο και απογειωτικές διαθέσεις: vintage επιρροές, funky soul επιρροές, σαγηνευτικά φωνητικά.

Παρακάτω, το video του "WRONG VIBRATION":

Η επιστροφή του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται από μια βασική επιθυμία να βελτιώσουν τον ήχο τους και να εξελίξουν την ιστορία της μπάντας. Και οι δύο κύριοι συνθέτες συμφώνησαν σε ένα απλό όραμα που στρέφεται προς έναν χαλαρότερο, ανανεωμένο ήχο - λιγότερο μελαγχολικό, διατηρώντας όμως την ανυποχώρητη ικανότητα τους να δημιουργούν αλησμόνητες μελωδίες. Όπως εξηγεί ο Devoldere. "Μερικά τραγούδια έμοιαζαν με κλασσικά τραγούδια ποπ Balthazar, άλλα λίγο πιο φθηνά, μέχρι που δημιουργήσαμε το “Fever” το οποίο έγινε το θεμέλιο για το υπόλοιπο άλμπουμ".

Balthazar Athos Burez 2m

Οι Balthazar θα παίξουν live στην Ελλάδα την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Summer Nostos Festival που διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ:

 SPOTIFY || APPLE MUSIC || ITUNES || YOUTUBE

 Οι Balthazar κυκλοφορούν από την PLAY IT AGAIN SAM και την PIAS

Διαβάστε επίσης