Σοβαρεύει το πράγμα με τους Τool... Travis Shinn

Σοβαρεύει το πράγμα με τους Τool...

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 09:55
Γράφτηκε από:

Παρά τις διάφορες φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, εμείς στο Sliding Backwards τηρήσαμε στάση αναμονής και ας έχουμε γίνει μπλε, κρατώντας την αναπνοή μας για το πότε θα ανακοινωθεί οτιδήποτε σχετικό με την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Tool! Άλλωστε αν γράφαμε κάθε φήμη και κάθε υποψία σχετικής είδησης, δε θα κάναμε άλλη δουλειά από το να μιλάμε όλη μέρα για τους Tool. Τώρα όμως φαίνεται πως το πράγμα σοβαρεύει, καθότι έχουμε μπόλικες “διαρροές” αλλά και αρκετές ενδείξεις πως κάτι κινείται σοβαρά πλέον στο να είναι το 2019 η χρονιά που θα έχουμε το νέο άλμπουμ!
Αρχικά ο ντράμερ Danny Carey ανέφερε πως η μπάντα προγραμματίζει να κυκλοφορήσει το νέο δίσκο τον Απρίλιο (ο ίδιος βέβαια είχε πει παλαιότερα πως «οπωσδήποτε θα κυκλοφορήσει το 2018!» γκουχου!). Αυτά, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα ο Maynard James Keenan είχε ενημερώσει πως τελείωσε με την ηχογράφηση των φωνητικών.
Χτες, οι Tool, ανανέωσαν ένα μέρος από το site, ανεβάζοντας κάποιο teaser. Αυτό είναι χωρίς μουσική, μόνο εικόνα (κινούμενα σχέδια) διάρκειας 10 δευτερολέπτων και είναι ορατό μόνο αν κάνει κάποιος εγγραφή στην Tool Army, στο Toolband.com. Παράλληλα, προχώρησαν και σε δεύτερη ανανέωση μετά από λίγες ώρες με νέο μικρό video.
Δε ξεχνάμε πως η μπάντα έχει ανακοινώσει 3 headline shows στην Αμερική αλλά και μια Ευρωπαϊκή περιοδεία.
Και τέλος, για κερασάκι, ένας φίλος της μπάντας, ο Gabriel Shaffer, έγραψε στο instagram του πως έχει ακούσει πως το άλμπουμ έχει ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα είπε: “Αυτό που μπορώ να πω είναι πως άκουσα κάτι από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που αρκετοί από εμάς περιμένουμε πάνω από μία δεκαετία. Επιβεβαιώνω πως αξίζει κάθε δευτερόλεπτο της αναμονής. Το θέμα είναι αν εμείς όλοι είμαστε άξιοι αυτού”.

Πολλές επιλογές μάλλον πλέον δεν υπάρχουν: Είτε η μπάντα είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση του δίσκου, ή αυτή έχει επέλθει και έχουν περάσει στο κομμάτι του marketing, ώστε να κάνουν όσο γίνεται καλύτερη παρουσίαση του γεγονότος. Άλλωστε, μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη και επίσης…είναι πολλά τα 13 χρόνια αναμονής.