ο... Χριστουγεννιάτικος Sivert Hoyem! v_era

ο... Χριστουγεννιάτικος Sivert Hoyem!

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 12:48
Γράφτηκε από:

Μέρες που είναι καλό είναι να ακούμε και κάτι διαφορετικό, χωρίς να το παρακάνουμε βεβαίως. Αυτές τις γιορτινές μέρες, παραδοσιακά οι καλλιτέχνες κυκλοφορούν Χριστουγεννιάτικα και εορταστικά γενικότερα κομμάτια. Ας θυμηθούμε λοιπόν ένα περσινό κομμάτι του Sivert Hoyem, μιάς και θα τον έχουμε ξανά κοντά μας τον Απρίλιο, με τους Madrugada.

To τραγούδι γράφτηκε το 1956 από τον Jester Hairston και η πρώτη του ηχογραφημένη εκτέλεση έγινε από τον Harry Belafonte. Μάλιστα είναι το signle του Belafonte που πραγματοποίησε τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τότε έως σήμερα, το Mary's Boy Child θεωρείται από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα Christmas Carols και έχει διασκευαστεί και ηχογραφηθεί από πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι: Tom Jones, Boney M, Bee Gees ακόμη - ακόμη και από το cast του Glee.

O αγαπημένος μας Νορβηγός το ηχογράφησε πριν ένα χρόνο και έγινε από τα αγαπημένα μας ...

Τον Sivert Hoyem θα τον δούμε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2019, με τους λατρεμένους Madrugada σε μια επανένωση που έκανε τις καρδιές μας να χτυπήσουν δυνατά, στο ρυθμό του Industrial Silence, που το 2019 γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Σύντομα θα δημοσιέυσουμε και ξεχωριστό κείμενο για το φοβερό ντεμπούτο της μπάντας, όμως μέρες που είναι ας χαλαρώσουμε με το Mary's Boy Child.