Επανασύνδεση των Doves για φιλανθρωπικό σκοπό

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 13:03
Γράφτηκε από:

Την περασμένη Παρασκευή οι Doves ανέβασαν στο twitter μια φωτογραφία με βαλίτσες και τη σημερινή ημερομηνία ως επικεφαλίδα ("3/12/2018"). Η τελευταία τους συναυλία δόθηκε πίσω στο 2010 στο Warehouse Project του Μάντσεστερ, και σίγουρα πολλοί απόρησαν με τη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουν στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, αφού αποδέχτηκαν την πρόταση να παίξουν για το ταμείο ενίσχυσης καρκινοπαθών εφηβικής ηλικίας στις 28 Μαρτίου του 2019. Το τρίο από το Μάντσεστερ είχε και στο παρελθόν (το 2003 συγκεκριμένα) δώσει συναυλία για το συγκεκριμένο σκοπό.
Μαζί με τους Doves ανακοινώθηκαν και άλλες μπάντες οι οποίες θα δώσουν συναυλίες στο ίδιο πλαίσιο προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων. Οι μπάντες είναι οι Rudimental, Giggs, Take That, The Script, και The Levellers και οι συναυλίες θα δοθούν μέσα στην ίδια εβδομάδα (σε διαφορετικές ημερομηνίες), στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.
Ο πρόεδρος του CBE που διοργανώνει τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική εβδομάδα, Roger Daltrey, ανέφερε: “Πολλοί άνθρωποι ίσως να μη γνωρίζουν ότι το Teenage Cancer Trust είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που δε λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση και εξαρτάται από το κοινό για την άντληση χρημάτων, ώστε να παρέχει ζωτικές υπηρεσίες και νοσηλευτική φροντίδα που είναι απαραίτητες για τους νέους ανθρώπους με καρκίνο. Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλους τους καλλιτέχνες που άφησαν στην άκρη τις δουλειές τους στις πολυάσχολες μέρες μας, για να βοηθήσουν τους νέους με καρκίνο να λάβουν τη φροντίδα των ειδικών που απαιτείται. Κοιτάζοντας πίσω, είχαμε τόσα πολλά αξέχαστα στιγμιότυπα στις συναυλίες μας με την πάροδο των ετών και αυτές οι στιγμές ενισχύονται από τους υπέροχους νέους ανθρώπους που γνώρισα. Είμαι πάντα συγκλονισμένος από τη θετικότητά τους μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση που αλλάζει τη ζωή τους. Είναι ο λόγος που προσπαθούμε να κάνουμε αυτές τις συναυλίες όσο καλύτερες μπορούμε και αυτό θα κάνουμε και φέτος”.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Επί τη ευκαιρία ας θυμηθούμε κάτι από τους Doves: