Νέο video από τους Salto Mortale για το κομμάτι απο(σύνθεση)

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 09:23
Γράφτηκε από:

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s και πάνω από εκατό live στο ενεργητικό τους, οι Salto Mortale κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το πρώτο τους full album με τίτλο «Ατελές το ον».
Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, ο δίσκος αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και μια ξεκάθαρη πρόταση των σκέψεων των ιδεών και των απόψεών της πάνω σε έννοιες όπως η ελευθερία, η αλληλεγγύη και οι ανθρώπινες παθογένειες.
Από εκεί προέρχεται και το κομμάτι (από)σύνθεση για το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και το video clip που μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Αυτό, είναι ένα project της Άννας Χόχολη που προσεγγίζει εικαστικά το θέμα της ψυχικής ασθένειας και πιο συγκεκριμένα τον σχιζοειδή εαυτό. «Τρεις επιμέρους φόρμες στις οποίες η πληροφορία περνάει γραμμικά από την εξωτερική στην εσωτερική. Αντικειμενική πραγματικότητα, ψευδής εαυτός, εσωτερικός εαυτός».

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox studio στην Πάτρα ενώ η γραφιστική επιμέλεια και ο σχεδιασμός του artwork από την A.D Visions.
Ακούστε ολόκληρο το πολύ ενδιαφέρον άλμπουμ εδώ