Πρώτο νέο του Sliding Backwards

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 13:22
Γράφτηκε από:

Το πρώτο νέο του Sliding Backwards δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ίδιο το Sliding Backwards. “Ήρθαμε να ταράξουμε τα ήρεμα νερά της Ελληνικής πολιτικ…”, όχι λάθος αυτό πάει αλλού.
Σε αυτή τη σελίδα θα διαβάζετε για μουσικές που μας αρέσουν (θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε πολλά είδη, όμως σίγουρα θα επικεντρωθούμε σε αυτά που προτιμούμε -indie, alternative, folk, progressive, psych, heavy rock, post rock, garage, shoegaze, electronica, ambient-), για φρέσκους δίσκους που ακούσαμε ή για παλαιότερους που θεωρούμε ότι αξίζει να μνημονεύσουμε, για συναυλίες που παρακολουθήσαμε, για δισκάδικα και εκδηλώσεις που επισκεφθήκαμε. Θα μπορείτε επίσης να βλέπετε φωτογραφίες συναυλιών, graffiti και οτιδήποτε άλλο μας παρασύρει στο να “κάνουμε κλικ”.
Πιθανότατα θα ενημερώνεστε για νέα του κόσμου της μουσικής, αν και είναι γεγονός πως πλέον τα “νέα” στη μουσική, όπως και σε όλους τους τομείς, παλιώνουν πολύ γρήγορα, ταχύτερα απ’όσο ίσως θα προλαβαίνουμε εμείς να μεταφέρουμε. Πάντως, τα σημαντικά -για εμάς, έστω- θα τα βρίσκετε εδώ σίγουρα.
Φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήδη έχουν γίνει “ακόλουθοι” ή κάτι τέτοιο, σε facebook και instagram, και όσους απλώς έχουν επισκεφθεί το blog. Προκαταβολικά ευχαριστούμε και αυτούς που θα το κάνουν στο μέλλον. Θέλουμε πολύ να μας διαβάζετε αλλά παράλληλα θα μας άρεσε πολύ να παρεμβαίνετε, να μας στέλνετε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας για να βελτιωνόμαστε. Άλλωστε καλό είναι να μη ξεχνάμε ότι η σελίδα αυτή ξεκινά ως hobby και αποτελεί τον ορισμό του DIY. Δεν κατέχουμε κανένα σχετικό πτυχίο (φωτογραφίας, μουσικολογίας, δημοσιογραφίας, web design κ.α.) και δεν υπάρχει καμία επαγγελματική σχέση ή εξάρτηση με τα θέματα στα οποία αναφερόμαστε.
Μακάρι το Sliding Backwards να γίνει μια μικρή πηγή ευχαρίστησης για όλους μας.


v_era
Panagiotis I.

… and friends.