Ανακοίνωση “διακοπής εργασιών” για τους Moderat

Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 13:08
Γράφτηκε από:

Με μια λιτή ανακοίνωση το electro/house τρίο των Moderat (ο Apparat και οι Modeselektor) μας ενημέρωσε πως στις αρχές του Σεπτεμβρίου, και μετά το τελικό τους show στο Βερολίνο, αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους. Το αν συνέβη κάτι στις μεταξύ τους σχέσεις (για να το κάνουμε λίγο κουσκουιάρικο) κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελευταίου tour τους (με τις δυο στάσεις στην Ελλάδα) μάλλον δε θα το μάθουμε άμεσα. Ας ελπίσουμε πως πρόκειται απλά για μια παύση για ξεκούραση και φόρτιση μπαταριών και ότι σύντομα θα είναι και πάλι μαζί. Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Γειά σε όλους,
Όταν ξεκινήσαμε τους Moderat, το κάναμε για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο πράγμα, μια παιδική χαρά
και ένα είδος “διακοπών” από τα προσωπικά μας projects. Είναι ακόμα διασκεδαστικό και το να είμαστε σε μια μπάντα ήταν μια πραγματική εμπειρία. Μια μακρά πορεία, αν αναλογιστεί κανείς ότι όλοι μας ξεκινήσαμε από DJ’s σε βρώμικα υπόγεια.
Αλλά μετά από 4 χρόνια συνεχούς πορείας, αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα για μια παύση. Μετά το τελευταίο μας show στις 2 Σεπτεμβρίου στο Wuhlheide του Βερολίνου, θα επιστρέψουμε στο να είμαστε οι Modeselektor και ο Apparat.
Σας ευχαριστούμε για τη βόλτα, ελπίζουμε να σας δούμε ξανά!
G/S/S
Εμείς ελπίζουμε να τους ξαναδούμε μαζί και σύντομα. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε μια κομματάρα τους, το "Les Grandes Marches"

Διαβάστε επίσης