Its Our Birthday! Sliding Backwards for 365 days! v_era

Its Our Birthday! Sliding Backwards for 365 days!

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 21:13
Γράφτηκε από:
1 year Sliding Backwards!

Δεν είναι εύκολο να θες να ανακοινώσεις και να γιορτάσεις κάτι τόσο ευχάριστο όπως η επέτειος ενός χρόνου από το ξεκίνημα του site, μέσα σε τέτοιο κλίμα. Βασικά..ΔΕΝ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ. Δε γίνεται! Ναι, οκ, η ζωή συνεχίζεται, αλλά δεν είναι εύκολο. Δε ξέρω καν αν ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει κάποτε τις πληγές μας. Πρέπει να συνεχιστεί όμως, με όλους μας να προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο, φόρο τιμής στη μνήμη όσων έφυγαν!

 

Παρακάτω, θα βρείτε το κείμενο όπως θα το δημοσιεύαμε αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά:

«Να που τα καταφέραμε τελικά να συμπληρώσουμε ένα χρόνο στον “αέρα” του διαδικτύου. Ένα χρόνο δύσκολο αλλά, κυρίως, ευχάριστο. Με νέες γνωριμίες, αίσθημα δημιουργικότητας, ενδιαφέρουσες συναντήσεις, γλυκές στιγμές, πρωτόγνωρες δυσκολίες, απρόοπτα, προβληματάκια και πολλά “mayday/mayday”. Όλα μεσ’το παιχνίδι είναι και απ’όλα κάτι μαθαίνεις και συνεχίζεις. Όπως και στη ζωή άλλωστε.

Σύντομη απαραίτητη αναδρομή:

Τέλη Ιουλίου 2017 πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε να καταγράφουμε όσα ζούμε (πολλά απ’αυτά έστω), τα σχετικά με μουσικές, ταξίδια, φωτογραφία (ή/και συνδυασμό αυτών). Με κάποια κείμενα να αποτυπώνουμε την άποψη μας, και αυτά να τα πλαισιώνουμε με εικόνες, ώστε να γίνεται ακόμα πιο σαφές και ενδιαφέρον αυτό που θέλουμε να περιγράψουμε («μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις»…ε! αυτό!).

Στον πρώτο αυτό χρόνο καταγράψαμε:

-30 συναυλιακές ιστορίες (Συνολικά μπορείτε να βρείτε 50, αλλά οι 20 αφορούν συναυλίες παλαιότερων χρόνων, προ Sliding Backwards).

-20 δισκοκριτικές (Συνολικά μπορείτε να βρείτε 47, με τις υπόλοιπες 27 να είναι παλαιότερων ετών).

-10 Blast From The Past, την άποψη μας δηλαδή για μερικούς φοβερούς δίσκους του παρελθόντος (Συνολικά θα βρείτε 19, με τα υπόλοιπα 9 να έχουν γραφτεί…προ Sliding Backwards).

-Δημοσιεύσαμε 27 “Νέα”. Ειδήσεις δηλαδή που εμείς θεωρήσαμε πως ήταν σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να καταγραφούν. Βέβαια, το νούμερο είναι πολύ μικρό, όμως κάπου συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πλέον τόσο πολλά τα μέσα διάδοσης της είδησης, που στο συγκεκριμένο μάλλον περιττεύαμε.

-Είχαμε την τιμή να δημοσιεύσουμε 25 (!!) συνεντεύξεις από μπάντες που αγαπάμε πολύ. Το θεωρούμε εκπληκτικό νούμερο για καινούριο μέσο, μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, και ευχαριστούμε πάρα πολύ τις μπάντες που μας τίμησαν.

- Φτιάξαμε 3 Sliding “οδηγούς” πόλεων που επισκεφθήκαμε. Σύντομα ακολουθούν κι άλλοι!

-Ανεβάσαμε στο #OurTUNEr περισσότερα από 250 τραγούδια που μας αρέσουν. Αυτά, ανά μήνα βρίσκονται σε μορφή λίστας στο κανάλι μας στο youtube (εδώ).

- Παρουσιάσαμε 4 αφιερώματα σε μπάντες που αγαπάμε πολύ.

-Φυσικά μπορείτε να βρείτε τα top-10 πολλών ετών (και όχι μόνο του 2017), top αναγνωστών καθώς και mixtapes.

-Ανακαλύψαμε τα δισκάδικα 4 μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων και μίας ελληνικής, ακόμα όμως έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε μέχρι να τα βρούμε ΟΛΑ….

-Δημοσιεύσαμε περισσότερα από 50 δελτία τύπου για συναυλίες, festival ή νέες κυκλοφορίες συγκροτημάτων που ικανοποιούν απόλυτα το μουσικό μας γούστο.

-Ανεβάσαμε 2 (μόλις) κείμενα άποψης. Εδώ θα χρειαστεί να τα πάμε καλύτερα, έτσι ζητάμε και τη δική σας συνεισφορά. Όποιος/όποια έχει κάποια καλή ιδέα, ένα θέμα να τον/την απασχολεί πού άπτεται του ευρύτερου αντικειμένου του Sliding (μουσική, φωτογραφία, ταξίδια ή και κάτι διαφορετικό…) και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας, με χαρά θα το υποδεχτούμε…

-Υπάρχει βέβαια και το Instagram profile μας (SlidingΒackwards_Αthens), το οποίο εμφανίζεται και στο ίδιο το site, στην κατηγορία: ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Εκεί στην ουσία μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε ανεβαίνει στο site μας καθημερινά.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους. Τους περίπου 800 φίλους μας στο facebook, τους περίπου 500 αντίστοιχους στο instagram, και τους παραπάνω από 3000 διαφορετικούς χρήστες που είδαν τα διάφορα θέματα της σελίδας μας μέσα σε αυτό το χρόνο.

Στόχος μας πρωτίστως είναι να σας κρατήσουμε κοντά μας και προφανώς να γίνουμε ποιοτικότεροι. Τελικός στόχος είναι να γίνουμε Νο1 παγκοσμίως και να προκαλέσουμε σεισμό στο μουσικό στερέωμα, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο… : )

Καλές διακοπές και σας ευχαριστούμε και πάλι!

Sliders 22/7/2018»

 

Είχαμε στα σχέδια να κάνουμε και ένα πάρτυ, άλλα το αφήνουμε για αργότερα...!

Ευχαριστούμε πολύ!

Sliders 28/7/2018