Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ των PINK VANITY με τίτλο "Safe Place"

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:16
Γράφτηκε από:

Οι Pink Vanity παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Safe Place”. To άλμπουμ περιέχει οχτώ τραγούδια, ανάμεσά τους και τα singles “No Happy Ending”, “Silver Lips” & “Metatraumatised” που κυκλοφόρησαν μαζί με τα video clips τους μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

Οι Pink Vanity αφηγούνται μια σειρά από ξέφρενες ιστορίες. Με οδηγό τα ζωηρά riffs που αγκαλιάζονται από ήχους organ και Rhodes πλήκτρων, 70s αισθητική και έντονη διάθεση καυστικότητας, δομούν ένα σύνολο 8 σεναρίων που πηγάζουν από μία ταρακουνημένη πραγματικότητα.

PinkVanity bySmaragdaTrianti h

Πού καταφεύγει ο ανθρώπινος νους για να νιώσει ασφάλεια; Ποιο είναι εκείνο το μέρος που η ψυχή ψάχνει για να αναπνέει; Το Rock ‘n’ Roll είναι τρόπος ζωής, ή απλώς μια σκονισμένη ουτοπία; Δύο αδέρφια που συνθέτουν ένα φωνητικό κόσμο, πολυδιάστατο μα και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Δύο πρωταγωνιστικές φωνές που ενώνονται σε μία.

Τα τραγούδια του άλμπουμ ξεκίνησαν να δημιουργούνται από το 2021, ενώ χτίστηκαν και δοκιμάστηκαν μέσα από τις χαρακτηριστικές live εμφανίσεις τους. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν το 2023 στα Suono Studios με την υπογραφή του Alex Bolpasis στην παραγωγή.

To “Safe Place” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την The Hubsters.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

https://orcd.co/pinkvanity

Spotify | Bandcamp | Facebook | InstagramInstagram