Bhukhurah - HELLO MY NAME IS | Μόλις κυκλοφόρησε το EP και ένα απίθανο video clip!

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 13:06
Γράφτηκε από:

** Tο Σάββατο 17/2 θα πραγματοποιηθεί ένα release party στο Kick (Σποράδων 26, Κυψέλη), με dj sets από μέλη των CHICKN και των TheSteams και The Prisma Flower Band.

Bhukhurah

HELLO MY NAME IS

Αν και έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία singles, μεταξύ των οποίων και το άκρως κολλητικό “Paramera (Παράμερα)”, o Bhukhurah επανέρχεται και μας συστήνεται επίσημα μέσα από το πρώτο του E.P. με τίτλο “HELLO MY NAME IS.

Ο Bhukhurah (Χρήστος Μπεκίρης) είναι ένας πολύ δραστήριος καλλιτέχνης, παραγωγός και ηχολήπτης που έχει συνεργαστεί με ονόματα της εγχώριας (Prins Obi, ATH Kids) και διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είναι ο Lee Ranaldo των Sonic Youth και ο Jim Sclavunos. Παράλληλα, έχει περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης ως μέλος των The Callas και των CHICKN. Φέτος, είναι υποψήφιος στην πρώτη φάση των HEMI Music Awards 2024, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με τους AMKA.

Στα πέντε νέα τραγούδια που περιλαμβάνει το E.P. ακούμε όλα τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει ως παραγωγός και μουσικός. Dreamy συνθέσεις με μια «πινελιά» ψυχεδέλειας και κολλητικές μελωδίες. Από το “HMM”, ένα τραγούδι που έχει γραφτεί για το συναίσθημα που έχεις όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο έχοντας ξεχάσει τι πήγες να κάνεις, μέχρι το άκρως ραδιοφωνικό “CIRCLES” και φυσικά, το “MELTING” που ακούγεται σαν ένα ψυχεδελικό pop όνειρο, το “HELLO MY NAME IS" έχει κάτι για όσους και όσες αγαπούν την ανεξάρτητη μουσική!

bhukurah 01

Tο single “HMM” συνοδεύεται κι από ένα απίθανο video clip σε σκηνοθεσία του Άλεξ Βιλάρα με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κοκοβίκα των The Steams.

Δείτε το Video:

https://youtu.be/e7btVS0f8nE

Το “HELLO MY NAME IS” κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από την Black Caramel Records.

Ακούστε το HELLO MY NAME IS

https://orcd.co/bhukhurah_hello_my_name_is

** Tο Σάββατο 17/2 θα πραγματοποιηθεί ένα release party στο Kick (Σποράδων 26, Κυψέλη), με dj sets από μέλη των CHICKN και των TheSteams και The Prisma Flower Band.

Find Bhukhurah:

Instagram | Spotify | YouTube | Tik Tok | Facebook

Διαβάστε επίσης