Νέο videoclip από τον Jon Voyager!

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 10:40
Γράφτηκε από:

Ο Jon Voyager παρουσιάζει το video clip που σκηνοθέτησε ο Τony Kris για το single “Angela”!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Τα γυρίσματα του video πραγματοποιήθηκαν στην Τουρλίδα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο που τυχαία είχε ανακαλύψει ο Jon Voyager φεύγοντας από ένα live στο Μεσολόγγι. Όπως λέει ο ίδιος: «Με εντυπωσίασε η ιδιαίτερη ομορφιά της περιοχής και το πως το τοπίο δε θύμιζε σε τίποτα οτιδήποτε βρίσκεται εκεί γύρω αλλά θα έλεγα και στην Ελλάδα γενικότερα. Είχα σκεφτεί τότε πως θα ήθελα πολύ να γυρίσω κάποια στιγμή ένα video. Και τελικά βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή και το τραγούδι. Βέβαια η δουλειά που έκανε ο σκηνοθέτης Tony Kris ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. !

Το “Angela” γράφτηκε μέσα σε ένα τρίωρο κατά τη διάρκεια ενός ηλιόλουστου απογεύματος στο Brooklyn της Νέας Υόρκης όπου βρέθηκε για να περάσει χρόνο με δύο παιδικούς φίλους που έμεναν εκεί. Καθώς περίμεναν να έρθει η ώρα για την έξοδό τους αποφάσισαν να προκαλέσουν τους εαυτούς τους και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν ένα τραγούδι μέσα σε ένα απόγευμα, με όσες μουσικές και στιχουργικές ιδέες τους έρχονταν εκείνη τη στιγμή. Και τα κατάφεραν!

To “Angela” περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο άλμπουμ του Jon Voyager, “Monsters” που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες και έχει λάβει θερμές κριτικές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ MONSTERS

https://linktr.ee/jonvoyager

https://www.jonvoyager.com/