Νέο EP από τους Sediment Bruise!

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 09:08
Γράφτηκε από:

Ετεροεντροπία. Συγχώνευση του όρου «εντροπία» από τη σφαίρα της φυσικής και της υποβλητικής ελληνικής λέξης «ετεροντροπή», που σημαίνει μια αίσθηση δυσφορίας και ανησυχίας που προκαλείται από την συμπεριφορά του άλλου. Περικλείει την έννοια της αλληλεπίδρασης μεταξύ πολύπλοκων ανθρώπινων συστημάτων, όπως οι μπάντες.

Το 2019 φαντάζει μακρινό όνειρο. Σαν ένα ψέμα που κάποτε ζήσαμε. Οι Sediment Bruise κυκλοφορήσαν το In Between και έκαναν μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δούλευαν ήδη κάποια καινούρια τραγούδια και η αποδοχή του δίσκου, από κοινό και κριτικούς, τους έσπρωχνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.
Και ύστερα σιωπή. Ήρθε ο Covid. Δεν μπορούσαν ούτε να παίξουν live, ούτε καν να προβάρουν. Αρρώστησαν δικοί τους άνθρωποι. Ήρθαν διαταραχές πανικού. Αποχωρήσεις μελών. Τα κινούμενα νερά, έγιναν επικίνδυνα στάσιμα. Ένα σύστημα που οι αλλαγές το έφεραν στα πρόθυρα της διάλυσης.

Κι όμως, η μπάντα άντεξε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο, την οποία αποτύπωσε σε τέσσερα τραγούδια, και σας τα παρουσιάζει με κάθε ειλικρίνεια, μέσα από την κυκλοφορία ενός ψηφιακού EP με τίτλο ‘Heterentropy’. Και γιορτάζει την επάνοδο της στα μουσικά δρώμενα, με ένα animated video clip για το ολοκαίνουργιο track τους.

Δείτε το εδώ:

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και δεύτερο music video για το track "Silent Cry" από το ΕΡ μας Heterentropy, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Heterentropy Facebook Cover

Οι Sediment είναι ακόμα εδώ! Απογυμνωμένοι, έτοιμοι να εκθέσουν πλήρως την δύσκολη αλήθεια των τελευταίων ετών…
Το Heterentropy διανέμεται ψηφιακά σε Bandcamp, YouTube, Spotify και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες
Ακούστε το Heterentropy στην σελίδα της μπάντας στο Bandcamp: https://sedimentbruise1.bandcamp.com

Website: https://sedimentbruise.com/
Facebook: https://www.facebook.com/sedimentbruise/
Instagram: https://www.instagram.com/sedimentbruiseband/
YouTube: Sediment Bruise Official YouTube Channel