"MONSTERS" :Ακούστε το νέο άλμπουμ του JON VOYAGER που μόλις κυκλοφόρησε Hrisalena Antonopoulou

"MONSTERS" :Ακούστε το νέο άλμπουμ του JON VOYAGER που μόλις κυκλοφόρησε

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 11:33
Γράφτηκε από:

JON VOYAGER

MONSTERS

O Jon Voyager παρουσιάζει το πρώτο του προσωπικό indie rock άλμπουμ με τίτλο “Monsters” που κυκλοφορεί από την One Little Victory Records.

Ο Γιάννης Βογιαντζής ή καλύτερα Jon Voyager όπως μας συστήνεται στο solo project του είναι ένας μουσικός με τεράστια εμπειρία στα stages της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Γνωστός στην ελληνική σκηνή μέσα από την πορεία του ως frontman των εξαιρετικών prog metallers Need, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει 5 studio albums από το 2006 μέχρι σήμερα και έχει περιοδεύσει σε Ευρώπη και Αμερική, αποφασίζει να μας παρουσιάσει ένα album που απομακρύνεται αισθητά από τα μουσικά μονοπάτια της μπάντας του.

Έχοντας περάσει από πολλά και διάφορα μουσικά είδη (με θητεία στην περίφημη House Band του Σταύρου του Νότου, ως frontman των πανταχού παρόντων party animals Bejeezus αλλά και μέσα από τα solo acoustic sessions με τα οποία περιοδεύει ανά την Ελλάδα) αντλεί έμπνευση από μια τεράστια μουσική παλέτα και ένα πλήθος ετερόκλητων επιρροών.

Στο “Monsters” o Jon Voyager επιθυμεί να συνδυάσει ακούσματα από θρυλικούς καλλιτέχνες όπως ο Neil Young, ο Elton John ή ο Bruce Springsteen, σύγχρονους ήρωες όπως ο John Mayer και ο Dave Matthews αλλά και από άλλα μουσικά είδη όπως τα musicals και το hip hop. Στιχουργικά το άλμπουμ πραγματεύεται την πολυπλοκότητα των προσωπικών σχέσεων και τις διαφορετικές συναισθηματικές αποχρώσεις που αυτές μπορεί να αποκτούν μέσα στο χρόνο.

Το “Monsters” είναι ένα άλμπουμ που παρουσιάζει την ικανότητα του Jon Voyager να δημιουργεί υποβλητικές μελωδίες και στίχους που χτυπούν ευαίσθητες χορδές σε ένα ευρύτερο κοινό. Το "Monsters" είναι κάτι περισσότερο από ένα άλμπουμ, είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι.

Το άλμπουμ περιέχει 8 τραγούδια ανάμεσά τους και τα singles “Undecided”, “Call Me When You’re Drunk” και “360” που συνοδεύονται και από video clips. H ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Noisy King Residence Studio στην Αθήνα. Η παραγωγή έγινε από τον Jon Voyager και τον Βαγγέλη Μόσχο που έκανε και τις μίξεις, ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε από τον Έκτορα Τσολάκη.

monsters cover

Το “Monsters” είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την One Little Victory Records.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

https://linktr.ee/jonvoyager

ΔΕΙΤΑ ΤΑ VIDEO

Undecided | Call Me When You’re Drunk | 360

https://www.jonvoyager.com/

Bandcamp | YouTube | Facebook | Instagram