Ακούστε το νέο single των Pink Vanity - "Metatraumatised"

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 14:49
Γράφτηκε από:

Pink VanityMetatraumatised

Οι Pink Vanity παρουσιάζουν το “Metatraumatised”, το τρίτο single μέσα από το επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Έπειτα από τα singles “Silver Lips” και “No Happy Ending”, αυτή τη φορά οι Pink Vanity επιλέγουν να ξεδιπλώσουν μια ακόμη διαφορετική μουσική πτυχή τους. Το τραγούδι βασίζεται σε ένα ψυχεδελικό riff με low tempo groove και ενώ διατηρούν το χαρακτηριστικό κιθαριστικό τους ήχο και το νοσταλγικό organ ρίχνουν τα bmp σε ένα ρυθμό που δεν τους έχουμε συνηθίσει ως τώρα.

Το “Metatraumatised”μιλάει για το πόσο λεπτά είναι τα όρια του να έχεις τα πάντα η και τίποτα την ιδιά στιγμή. Είναι οι σκέψεις ενός ηρώα που έρχεται σε σύγκρουση με το τι αξία έχει αυτός και πως αυτή καθορίζεται από το περιβάλλον του. Είναι οι διαδρομή που διανύει, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει συμβεί, οδηγώντας προς το τέλος του δρόμου, ξέροντας πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει μπροστά χωρίς να μπορεί να ελέγξει το μέλλον, στηριζόμενος στο ένστικτο του για την έξοδο από το τούνελ.

pink vanity popaganda c domenikos15

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα Suono Studios όπου έγινε και η παραγωγή από τους Pink Vanity και τον Άλεξ Μπόλπαση που έκανε και τις μίξεις, ενώ το mastering έκανε ο Ηρακλής Βλαχάκης.

Το “ Metatraumatised ” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή που κυκλοφορεί σε ψηφιακή διανομή της The Hubsters.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

https://orcd.co/metatraumatised

Βρείτε τους Pink Vanity

https://linktr.ee/pinkvanity

Spotify Bandcamp Facebook Instagram